Patizony jako okurky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kecinka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vody, soli, cukru a octu svaříme nálev a necháme vychladit.
2
Patizony oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na dno 0,7 l skleničky dáme, jeden bobkový list, 4 kuličky pepře a 4 kuličky nového koření, kopr, 4 kolečka mrkve, kolečka cibule a dle fantazie třeba křen, česnek...
3
Nasypeme do poloviny patizony a znovu dáme kolečka mrkve, cibule, křenu česneku a přidáme patizony.
4
Nakonec zalejeme nálevem a sterilneme.
5
Kdo si nechce hrát s prokládáním, může patizony promíchat s mrkví, cibulí, paprikou... a pak jen nasypat do skleničky. Sterilujeme jako okurky.

Komentáře k receptu

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    12. 9. 2008 07:49

    Tak patizony jsou vynikající naložené, doporučuji.

Abecední seznam: