
|
moje hodnocení:
4,8
RADA: Jak skladovat vejce?
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!
14. 12. 2017 21:31
HERU né proboha :-(. Hera zanechává pachut v ústěch, těsto má jinou konzistenci a chutově, je to úplně někde jinde. Pokud je problém cena, pak samozřejmě ano, ale pokud je možno, jak pečené i nepečené, jedině z másla. A kdo nepozná rozdíl, necht jí podrážky a to mu bude stačit. Stejně nepozná rozdíl mezi podrážkou s pískem nebo projitou bahnem...
13. 12. 2016 15:33
:-D ty vado 480C :-D borec :-D
26. 3. 2016 17:10
ono hodně záleží i na mouce, mně se povedlo...
18. 12. 2015 23:56
Tak jsem dnes také pekla..a nevím, kde se stala chyba :-( Těsto se dalo krásně vypracovat, nelepilo se, nádherně se s ním zacházelo, měla jsem radost :-) Letos peču poprvé sama, a hned takové zklamání po vyndání těsta z lednice! Dodržela jsem přesně poměr surovin, nechala těsto odležet v lednici.. Při pokusech o vyválení se těsto láme, drolí, nedrží pohromadě..zkouším válet přes folii, ani to nepomáhá..je to teda vážně o nervy, to vám povím..už se tady s tím patlám tři hodiny, až mi musel přijít pomoct i můj chlap (a to tuto činnost vůbec nemá rád)..příští rok zkusím jiný recept. Škoda ztraceného času :'(
15. 12. 2015 22:43
muzu tam dat i rum?
12. 12. 2015 18:57
pouzila jsem nesolené máslo na pecení v USA
12. 12. 2015 18:49
ale to asi bylo Farenheita, ne? 180°C je 356 °F
15. 12. 2014 10:35
na 480 st. jo a to ste dal do vysokych peci ne :-) :-D :-D :-D
9. 12. 2014 08:41
Peče se to na 180C :-) :-P
8. 12. 2014 20:41
Zrovna jsem dopekla, vůbec se netrhalo, krásně šlo dělat a báječně upečeno :-). Dělala jsem z Hery, jak je tady psáno. Super, doporučuji :-)!
30. 11. 2014 17:59
na kolik stupňů to pečete ??? :-\
29. 11. 2014 17:55
coze ? na 480C :) :-D
25. 9. 2014 09:45
480 stupnu :-D to je logicky trosku moc ne? :-D
30. 7. 2014 12:07
Pekl jsem to na 480 st. C, protoze jsem se nedocetl na kolik stupnu to mam pict. Spalilo se mi to na uhel. :-\
16. 12. 2013 00:21
Hanko, díky za dokonalou odpověď pro vánoční začátečníky :-\ nejen Katce, ale i mně jsi pomohla.
12. 12. 2013 13:26
Omlouvám se že píšu už třetí komentář, ale některé komenty jsou spíše zbytečné. Za prvé, pokud je v receptu jedno vejce, znamená to že se nejedná o pouhý žloutek. A je snad logické že se stuhlou herou /máslem nelze formovat těsto, tudíž se musí nechat změknout- ne rozehřát!!!
12. 12. 2013 13:22
jo a hery jsem dala jen o deset deka méně a těsto nelepí neroztýká se, takže to bude spíše rukama. :-P
12. 12. 2013 13:21
Těsto je super (syrové já nejraději ;-) ) i když ještě nemam upečeno. Jen jsem si naběhla, když jsem se z lenosi rozhodla dělat dvě dávky najednou :-D Nakonec jsem se s tím poprala a zítra budu péct. Díky za recept ;-)
9. 12. 2013 21:28
výborný recept.Skvěle se s ním pracuje.Na tohle množství jsem dávala jen 250g másla a stačilo .
8. 12. 2013 09:55
Bohužel jsem zkoušela tu variantu s polohrubou a nejde z toho nic, trhá se a lepí ....
11. 11. 2013 19:17
Prosím Vás, pečete na pečicím papíře nebo vymazáváte plech??? ;-)
26. 3. 2013 16:34
A navic jeste je to lepkave a mokre .....te heryje ta moc
26. 3. 2013 16:21
Neni toho trochu moc a ta hera ma bit roztopena nebo ne stejne tak ma bit jen zloutek nebo cele vše..? :-X
16. 12. 2012 14:47
Recept je vyborny cukrovi se opravdu povedlo , puvodne jsem pouzivala jiny recept a ve vysledku je opravdu rozdil
14. 12. 2012 01:58
Co jste pouzil misto hery? Take to jdu zkouset tady v USA ;)
12. 12. 2012 20:48
Vyborne cukrovi - vcera dopeceno, dnes slepeno = doporucuji k tomu orechovy krem :) a zitra zdobeni :)
6. 12. 2012 15:08
S těstem se dobře pracovalo a cukroví se myslím povedlo :-) Uvidíme, až se rozleží.
1. 12. 2012 19:28
Fuj fuj fuj :-X jste MAGOŘI
1. 12. 2012 07:35
Báro místo másla je Hera :-)
30. 11. 2012 14:44
Nějak jsme nepochopila v tom receptu-máslo v surovinách psané neni,děkuju za radu Bára
17. 10. 2012 18:47
Prosím na kolik se peče? :-) 8-)
14. 12. 2011 18:04
Zkusil jsem dva jine recepty na linecke z teto stranky pouzit v USA a mel jsem problemy, jen tenhle fungoval bezvadne!
14. 12. 2011 16:41
Poradíte někdo, co ne/dělat, aby se mi na na lineckém při pečení nedělaly bubliny? :-$
13. 12. 2011 13:50
múže být i pomarančová kúra???? a v plynove trúbe jak se peče????1. krat budu píct ;-)
23. 11. 2011 17:09
nejlepší těsto je dát polovinu hery nebo másla a polovinu sádla,2polévkové lžíce škrobové moučky a ždné vejce, je to fak super a nemá to chybu lepší neochutnáte věřte mi <:-)
17. 11. 2011 10:16
4020777974044 zko deko udsei blanka :-* :-* :-*
23. 12. 2010 06:14
Mňam! Nemohla jsem pořád najít ten správný recept, ale tohle je ON! Díky Vám i Vaší prababičce :-)
12. 12. 2010 17:32
...peču také v plynové,na nejvyšší mřížce,na nejnižší stupeň(zvolna) a dorůžova ;-) .Cukroví se peče na nižší teplotu než buchty....,tak ať se daří :-)) ...
12. 12. 2010 17:17
mám dotaz - mám plynovou troubu bez stupnice teploty, jak poznám že je teplota akorát? Peču letos poprvé... :-!
6. 12. 2010 21:25
Jedno z nejzdařilejších lineckých těst :-)na těchto stránkách.Nedávám celé vejce,ale 2 žloutky,mouku jedině hladkou a van.cukr:-).
20. 12. 2007 14:21
Anonyme, já jsem zkusila jednou z Perly nebo Stelly a těsto nebylo takové.Může to být tedy i moukou. Já si připravým i 3-4dny dopředu a poté se s těstem lépe pracuje!
11. 12. 2007 22:09
Máslo nebo tuk na pečení, ale ne 100% ztužený tuk.
11. 12. 2007 11:18
mozem namiesto Hery pouzit obycajne maslo? Zijeme v Anglicku a Heru tu nedostat. Dakujem.
28. 11. 2007 09:17
Hezký den,peču poprvé a tenhle vyzkouším.Určitě bude cukroví výborné.Díky
19. 12. 2006 22:08
to je to pravé vánoční .A pokud je ta marmeláda správně nakyslá tak to u nás vydrží tak 10 dní/ pečeme to asi z 1,5kg mouky/
19. 12. 2006 20:02
Katko, je to jen orientační, každá trouba peče jinak - 150°C asi 10 - 15 min. Ono to ještě trochu dojde na plechu.Na linecké bych nedoporučovala polohrubou mouku.
19. 12. 2006 19:57
Muzete mi nekdo poradit jak dlouho se to pece a na kolik stupnu? Ja mam elektrickou troubu a u nas pekla maminka. Ale maminka uz neni a musim se to naucit ja. Bydlim ve Svedsku a hnedtak nekoho se nemohu optat. Dekuji dopredu zda mi nekdo poradi! Katka
19. 12. 2006 17:09
Jsem ráda,že Vám taky tak chutná!
19. 12. 2006 14:35
to je to pravé vánoční .A pokud je ta marmeláda správně nakyslá tak to u nás vydrží tak 10 dní/ pečeme to asi z 1,5kg mouky/
4. 12. 2006 14:39
s pečením teprve začínám, ale určitě recept vytkouším. Už se těším!!