Ořechové suchárky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: hykam

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Mezitím vymažeme srnčí hřbet máslem a vysypeme strouhankou. Poté pomalu vmícháme hladkou mouku s cukrem do ušlehaných bílků. Do vzniklé hmoty vmícháme ořechy a vlijeme do hřbetu. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C cca 35-40 min. (na špejli). Necháme vychladnout a krájíme (nejlépe na kráječi) na slabounké plátky (čím slabší, tím lepší) a sušíme na plechu při cca 140 °C, dokud nezačnou lehce hnědnout.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hladká mouka Lískové oříšky Máslo Moučkový cukr Strouhanka

Komentáře k receptu

  • Katka
    Katka |

    4. 12. 2012 13:20

    Pečeme každý rok jsou vynikající ;-)

Abecední seznam: