Ohnivé maso

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta
    • 100
      g cibule
    • 100
      g rostlinný olej
    • 150
      g hořčice
    • 150
      g nakládané okurky
    • 100
      g nakládané kapie
    • 70
      g feferonka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme a nakonec přilijeme nálev z feferonů.
2
Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Evitta
    Evitta |

    16. 9. 2013 23:30

    Děkuji mockrát za recept,babička to vařívala a já to milovala,ale bouhužel jsem si recept nezapsala,dokud byl čas :-( Věděla jsem přibližně,ale až teď to bylo ono :-)) Takže ještě jednou díííky moc ;-)

  • janulik
    janulik |

    24. 9. 2011 15:34

    je to vybornééé.... :'(

  • Patrik
    Patrik |

    29. 12. 2010 11:33

    orlova zdravi bohumin, dobry napad :-)

  • Květoslava Borovičková
    Květoslava Borovičková |

    3. 7. 2006 18:14

    Kdybych měla doma feferonky, hned vyzkouším.Nemám doba dítě, tak si můžu něco ostrého dovolit uvařit.

  • Maruš
    Maruš |

    30. 6. 2006 14:19

    Tento recept znám už 32 let.U nás v Bohumíně bylo Ohnivé maso v restauraci''Budoucnost"jako specialita a spolu s tatarákem nejobjednávanější jídlo.Nyní se s tímto receptem nesetkávám,tak jsem ho vložila.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    30. 6. 2006 12:51

    Ďábelské,ale ochutnat bych to chtěla....o)))