Nakládaný celý hermelín

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaný česnek nakrájený na půlky případně čtvrtky stroužků protlačíme z boku do celého hermelínu - doporučujeme si nechat hermelín ohřát na pokojovou teplotu - při vmačkávání se netrhá.
2
Do sklenice postupně skládáme celé hermelíny s cibulí (doporučuji pro barvu přidat pár cibulek červených), bobkovým listem, pepřeme celým či drceným a dle chuti čímkoliv co je komu po chuti - feferonky, mletá paprika pro barvu, kari... Pro neznalé je překvapením ukrytý česnek uvnitř hermelínu na talíři, ale pozor na velikost a kvalitu česneku - čínský rádoby česnek je pro tento hermelín vhodný - je to pak poživatelné i pro slabší jedince. Český modropaličák používat poze rozkrájený na malé kousky.
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Hermelín Nové koření Olej Pepř celý
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • prcek
    prcek |

    10. 6. 2013 18:21

    Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • nnln
    nnln |

    15. 1. 2012 08:14

    Česnek - 5 sklenice?? Je to chyba nebo je myšleno 5 na sklenici? 5 stroužků?

  • naara
    naara |

    27. 11. 2010 14:30

    Nema chybu super chutovka

Poslední navštívené:

Abecední seznam: