Mušle na bílém víně

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mušle omyjeme a vložíme do hrnce. Zalijeme bílým vínem, přidáme svazek zelené petrželky (event. nastrouhanou kořenovou zeleninu, ale to není vůbec nutné). Mušle vaříme, dokud se neotevřou.
2
Podáváme s francouzskou bagetou a dobrým suchým bílým vínem.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Mušle Petržel Sůl

Komentáře k receptu

  • Jindra
    Jindra |

    9. 5. 2007 10:34

    Já do vína ještě přidávám lžíci plnotučné hořčice a kapku olivového oleje. Jen s vínem je to dobré, ale takto je to ještě lepší.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: