Marinovaný kapr

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapr cca 1.5 kg
    • 2
      ks cibule
    • hladká mouka na obalení
    • 1
      špetka sůl
    • olej
  • Nálev
    • vinný ocet a voda , 1:1
    • 3
      ks bobkový list
    • 10
      ks pepř celý kuličky
    • 1
      špetka tymián
    • 5
      ks nové koření kuličky
    • 2
      ks citron plátky
    • 2
      ks hřebíček

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naporcujeme kapra na úhledné dílky, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme z obou stran v rozpáleném oleji. Do sklenice střidavě prokládáme rybu s nakrájenou cibulí, zalijeme prochladlým nálevem a necháme 3 dny v chladnu proležet.
2
Můžeme podávat sypané křenem a přelité tatarskou omáčkou. Ozdobíme rajčátky a petrželkou.
3
Nálev: výše uvedené ingredience svaříme a přikryté necháme vychladnout.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: