Marináda

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: chaloupekv

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks česnek palička
    • sojová omáčka CHIN-SU
    • 2
      lžíce med
    • 2
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička hovězí vývar práškový
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      špetka cayenský pepř
    • 1
      dl portské víno
    • 1
      dl vodka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      dl olej dle libosti i olivového
    • 1
      špetka podravka nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše vložíme do mixéru a promícháme. Můžeme dochutit podle svých chutí a libosti.
2
Slabší plátky dobře prorostlé krkovičky naklepeme jen pěstí, vložíme do marinády a uzavřeme do kvalitní plastové piksly. Vložíme do ledničky a poté, po alespoň denním uležení, grilujeme.
3
Doba přípravy je zhruba do 20 min.

Komentáře k receptu

  • Jana Pátková
    Jana Pátková |

    29. 5. 2009 14:38

    Ano, chutnalo, nebyl čas napsat, grilovali jsme celý týden,co 2 dny jiná marináda, ale tato byla skoro nejlepší,kromě vodky jsme dali vše a dávám 1.

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    29. 5. 2009 09:23

    Jani Pátková,tak jak Vám tedy chutnalo?Byla jsem zvědavá na ohlasy...Díky.

  • katerina pichova
    katerina pichova |

    28. 5. 2009 14:03

    prosím tu sojovou omáčku tam dát celou?

  • Jana Pátková
    Jana Pátková |

    24. 5. 2009 13:03

    Dobrý, dobrý už nakládáme masenko, zítra podám informaci, jak to dopadlo, zatím díky za recept.