Grilovací marináda I.

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 4
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme všechny přísady a potřeme maso. Přikryjeme a necháme v chladu odpočinout po dobu několika hodin nebo přes noc. Pečeme na středním ohni. Během pečení maso obracíme a potíráme marinádou.

Komentáře k receptu

  • Tom...
    Tom... |

    14. 9. 2011 13:58

    No vždyť :) bez soli se maso zpětně nenasákne :) Musí ležet v oleji :) :-P

  • Karolína
    Karolína |

    22. 7. 2011 21:05

    :-))

  • Karolína
    Karolína |

    19. 7. 2011 18:43

    A co přidat pažitku??... :-)

  • David
    David |

    25. 4. 2011 01:07

    Myslím že klasickou sůl bych nahradil solí mořskou a místo tymiánu je dobré dát Rozmarýn. :-P :-)

  • Jana V.
    Jana V. |

    27. 7. 2007 03:28

    S tymiánem nepřežeňte!Já to jednou udělala a pak se nám zdálo,že žvýkáme větve z vánočního stromečku.

  • victor uklizec
    victor uklizec |

    21. 6. 2007 09:48

    je třeba vůbec nepoužívat sůl.! Solíme až na grilu. po přidání jakéhokoliv množství soli maso okamžitě zacne pouštět šťávu.

  • jan poloha
    jan poloha |

    24. 6. 2006 14:35

    ja bi som pridal este trochu oregana a bazaly a bieleho vina at to ma smrnc

Poslední navštívené:

Abecední seznam: