Losos se smetanou a kaviárem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks losos
    • sůl
    • černý pepř
    • kmín
    • 0,5
      lžička chilli
    • olivový olej
    • 250
      ml smetana
    • 4
      lžíce kaviár
    • salát
    • citronová šťáva
    • bageta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso ochuťte solí, pepřem, kmínem a chilli. Potřete olejem a uložte do vzduchotěsné krabičky alespoň na 2 hodiny do ledničky.
2
Na pánvi rozehřejte olej a filety zprudka orestujte ude všech stran a rozdělte na talíře.

RADA: Jak připravit ryby?

3
Smetanu ochuťte nahrubo mletým pepřem a citronem, přidejte k masu. Dodejte lososa a lístky salátu. Podávejte s plátky čerstvé bagety.
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: