Langoše se zelím

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mouky dáme droždí rozmíchané s cukrem, vlažné mléko, žloutek a sůl. Vypracujeme vláčné těsto, které necháme dobře vykynout. Mezitím si připravíme náplň ze zelí. Pokrájené zelí dáme na tuk, osolíme, opepříme a přikryté dusíme asi 15 min., nakonec dle chuti osladíme.
2
Vykynuté těsto vyválíme, pokrájíme na čtverce, do každého dáme lžíci zelí, protilehlé rohy spojíme a uděláme malé bochníčky, které rozválíme na menší placky. Langoše opékáme po obou stranách v rozpáleném oleji dorůžova.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Kysané zelí Mléko Pepř mletý Polohrubá mouka Sůl Žloutek

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: