• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Langoše II.
    Napište svůj komentář k receptu

    Langoše II.

    autor: Věra z DC
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 42
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Langoše II.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 500
        g hladká mouka
      • sůl
      • 20
        g droždí
      • 4
        dl voda
      • cukr
      • tuk

    Postup přípravy receptu

    1
    Z vlažné vody, cukru a droždí necháme vzejít kvásek, který vlijeme do nepatrně osolené mouky a zaděláme těsto. Necháme pod utěrkou asi půl hodiny kynout. Pak přeneseme na pomoučněný vál a rozdělíme na 8 dílků. Rukou těsto vytáhneme na placku velikosti pánvičky a smažíme po obou stranách na rozpáleném tuku.
    2
    Langoše podáváme horké, sypané pískovým cukrem a skořicí, nebo je potíráme třeným česnekem rozmíchaným v troše vlažné vody. Můžeme potřít kečupem a sypat strouhaným sýrem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Langoše

    Langoše

    Bramborové langoše

    Bramborové langoše

    Domácí langoše

    Domácí langoše

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Miša
      Miša | 11. 11. 2016 18:18

      Výborný recept, není ani třeba nechávat kynout, krásně se nafouknou na pánvi a jsou měkké. :-))

    • Iveta Jurčová
      Iveta Jurčová | 17. 8. 2016 13:38

      Výborné lángoše. Jednoduchá a rýchla príprava.

    • Iveta Jurčová
      Iveta Jurčová | 17. 8. 2016 13:33

      Vynikajúce lángoše. Jemné a jednoduchá príprava.

    • Iveta Jurčová
      Iveta Jurčová | 17. 8. 2016 13:32

      Vynikajúce lángoše. Jemné a jednoduchá príprava.

    • allena89
      allena89 | 3. 8. 2016 09:47

      Výborné, langoše, jak mají být!

    • světlana
      světlana | 22. 5. 2014 17:06

      naše děti si je hrozně zamilovali a dělám je téměř každý týden. :-)

    • Lestat | 23. 1. 2014 23:35

      super!! Děkuju za skvělý recept :-)

    • Jarda
      Jarda | 25. 12. 2013 18:45

      Recept jsem teď vyzkoušel a je výborný. ;-)

    • Milli1 | 6. 6. 2013 13:09

      také se musím přidat a mluvit o těchto langoších jen v superlativech, zkrátka jsou úúúúúúúúúúúúúúúúúžasné díky <:-)

    • Pája
      Pája | 23. 11. 2012 20:02

      Super recept na opravdu levné a výborné langoše :-*

    • alli17 | 20. 12. 2011 20:08

      skvělé 1*

    • dymlik | 23. 9. 2011 14:48

      Langoše jsou úplně vynikající!!!! Dlouho jsem hledala recept a todle je fakt jednoduché a hrozně dobré!!!!!!!!!!!! Jen jsem místo čerstvého droždí dala sušené (=jeden sáček = na 500 g mouky) a povedly se!!!

    • Tom
      Tom | 30. 5. 2011 12:54

      Musím taky pochválit :) Konečně nějaký dobrý recept...

    • Petra
      Petra | 26. 3. 2011 18:04

      Jsou opravdu výrné :-)

    • Olča
      Olča | 13. 3. 2011 22:14

      Dnes jsem dělala k večeři a manžel se oblizoval a oblizoval :)

    • Petra T.
      Petra T. | 19. 2. 2011 21:25

      Langoše jsem dělala a jsou výborné :-),všem nám moc chutnali a určitě je budu dělat zas.Dávám 1*

    • Francek V. | 31. 10. 2010 16:41

      Jsou výborné. Pochutnali jsme si všichni.

    • Věra V.
      Věra V. | 24. 10. 2010 16:45

      Stačí pytlíčkové droždí nasypat do mouky, na půl kila mouky půl pytlíčku a nemusím čekat na žádný kvásek. Dobrou chuť!

    • petra
      petra | 8. 10. 2010 18:50

      to je hnus

    • Hana Jelínková
      Hana Jelínková | 1. 10. 2010 12:22

      Tyto langoše dělám dost často.Do těsta dávám ještě trochu drceného kmínu. Smažím je ve friťáku. Navrch si dáváme lisovaný česnek se solí a trochou vody, strouhaný sýr, popřípadě ještě kečup

    • Lenka Jelinkova
      Lenka Jelinkova | 27. 9. 2010 18:24

      fakt dobrý

    • Vendula Tesařová
      Vendula Tesařová | 23. 9. 2010 10:43

      výborné těstíčko

    • Veronika Lindner
      Veronika Lindner | 20. 9. 2010 18:48

      Tak recept moc chvalim.Kamaradka tam teda dava misto vody mleko,ja to zkusila s tou vodou a je to taky vynikajici.A pak jeste pomazat cesnekem,kecupem a syr,no basta!Davam velkou jednicku!

    • Jan Straka
      Jan Straka | 12. 9. 2010 20:08

      zkuste zakysanou smetanu s česnekem.

    • Tereza Kalinová
      Tereza Kalinová | 5. 9. 2010 10:22

      Úžasnéé... česnek, kečup, syr.. úžasnééé..:)

    • Marta Dočekalová
      Marta Dočekalová | 4. 9. 2010 08:51

      Tyto langoše dělám dlouho, ale zadělávala jsem je s mlékem. Těď jsem dle recpetu vyzkoušela vodu a je to lepší. Ještě do těsta přidávám lžíci olkeje, jsou vláčnější.

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 30. 8. 2010 22:43

      Kat fol - já to dělám takto: mouku prosiju do zadělávací mísy, uprostřed uděláme důlek, přiliju teplou vodu, přidám cukr, trochu mouky z "okraje" a rozdrobíme droždí. Necháme vzejít kvásek (tedy počkám cca 5 minut, droždí zvětšuje svůj objem a "vypouští bublinky") a pak zapracuji všechnu mouku...

    • kat fol
      kat fol | 30. 8. 2010 11:28

      jak mám nechat vzejít kvásek? :/ :( jak poznám že už je?

    • Anna Čuprová
      Anna Čuprová | 3. 1. 2010 15:39

      Tento recept znám dlouho,langoše nám moc chutnají.Po rozdělení těsta na 8 dílů vytvaruji koule a ještě je nechám pod utěrkou 10 min kynout.Po té je vytahuji do placek a smažím.

    • adriana otavova
      adriana otavova | 3. 1. 2010 10:35

      Langoše jsem vyzkoušela a byli moc dobré chválím.

    • xXx xXx
      xXx xXx | 12. 2. 2008 13:56

      Zatím s tímto receptem nemám moc dobré zkuššenosti. Sice mě to teprve kyn...ale kvásek se mě nechtěl udělat...dělal se mi asi třičtvrtě hodiny, přitom jem udělala všechno jak jsem měla a strašn to těsto lepilo, že se tím ani nedalo pořádně dělat. Doufám, že chuťbude vynikající. Je možné že to bylo třeba moukou, nebo běčím jiným...nevím.

    • Anonym
      Anonym | 18. 1. 2008 16:07

      To se mi líbí!!!Vyzkouším!Na sladko se langoše dají popatlat povidlím a posypat tvrdým strouhaným tvarohem.Je to jako vdolky....a moc dobrý.

    • Jana Malá
      Jana Malá | 17. 1. 2008 20:51

      Něco tak jednoduchého ,ale přesto vynikajícího jsem už dlouho neměla.Prostě super bašta.

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 16. 1. 2008 20:23

      Ještě jsem zapoměla napsat, že do těsta dávám lžíci oleje - nevypijí ho potom tolik při smažení.

    • Jana T.
      Jana T. | 15. 1. 2008 21:34

      Dělám stejně už mnoho let, vždy mají úspěch, jenom nedávám na pomoučený vál, ale na olejem potřený tác, nebo pekáč apod. Dál postupuju stejně. Jde to a v omastku na pánvi nezůstává přepálená mouka. Nejraději máme česnek - kečup - sýr.

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 15. 1. 2008 21:13

      Langoše jsou výborné, dělali jsme je dnes k večeři a moc nám chutnaly. Z jedné dávky bylo na 4 porce (16 menších kousků na pánvičce o průměru dna 18 cm). A moc nám chutnala ta varianta s tatarkou, česnekem a sýrem... Dala jsem jedničku.

    • Vladimír Smažený
      Vladimír Smažený | 28. 12. 2007 22:01

      Má drahá matka na kznutí kašle a i tak jsou langoše velice výborné a příprava Vás neokrádá o vzacnou půlhodinu. Platí to ovšem pouze při použití sušeného droždí. Pro sladkou variaci konzumace langošů doporučuji použít rovněž klasickou marmeládu.

    • Marie
      Marie | 26. 9. 2007 13:53

      Je to dobry.

    • Věra z Dc
      Věra z Dc | 22. 8. 2007 12:36

      klidně můžete použít sušené droždí.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 22. 8. 2007 12:16

      Lze použít sušené droždí??

    • Miroslava Marková
      Miroslava Marková | 20. 7. 2007 12:26

      Dělala jsem langoše včera a moc jsme si pochutnali!

    • Eva Mlýnská
      Eva Mlýnská | 5. 7. 2007 14:48

      Do langošů mléko nepatří, budou z nich lívance. Nezkoušela jsem, ale chleba se taky zadělává vodou, jinak by to byla buchta. Myslím, že tady mlékem nic nevylepšíte.

    • Martina
      Martina | 5. 7. 2007 06:20

      Stane se něco když místo vody tam dám mléko?

    • jitka Mal.
      jitka Mal. | 10. 6. 2007 08:26

      Také děláme, jsou moc dobré, a když je dělám nasladko, tak je pomažu bílým jogurtem a zasypu skořicovým cukrem, je to výborné. Naslano zase natřu rozetřeným česnekem se solí, pomáznu tatarkou a zasypu strouhaným sýrem, obě varianty u nás mizí velkou rychlostí.

    • Anonym
      Anonym | 8. 6. 2007 14:52

      Je to rychlé, levné, jednoduché a zaplácne se celá rodinka. Přidávám ješte i tatarku, je to také moc dobré. Paní Věře děkuji za recept. Míša Kopečková

    • Helena
      Helena | 8. 6. 2007 14:49

      Moje mamka o langoše nikdy nestála, ale po těhlech se mohla utlouct :-))Hela M.

    • Hela D.
      Hela D. | 22. 3. 2007 18:59

      Langoše jsou výborné, už je dělám dlouho a všem chutnají.

    • Romana Kneslová
      Romana Kneslová | 22. 3. 2007 16:34

      Tohle těsto je jako přesná kopie kupovaného langoše u stánku, je moc dobré a levné. Jen jsem z uvedené dávky udělala asi 12 kusů. Je výborné!

    • jirka jeef5
      jirka jeef5 | 6. 3. 2006 23:45

      nejlepši je že cely recept vyde na asi 10 kč

    • Monika G
      Monika G | 28. 2. 2006 19:03

      My to jeme s kyslou fazuľovou polievkou . Lángoš potrieme cesnakom . Je to naozaj mňamka skúste.

    • Zuzana
      Zuzana | 14. 11. 2005 16:40

      Ještě jsem tento recept nechutnala, ale věřte mi, že ho letím ochutnat a určitě a zaručeně bude výtečný.Tak já ho rychle běžím ochutnat :)

    • Martina Tomečková
      Martina Tomečková | 1. 4. 2004 13:06

      Poprvé jsme měli domácí langoše, neváhejte a zkuste je taky. Recept je jednoduchý a rychlý.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Pokrmy Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Sůl Tuk Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Coleslaw - podzimní vitamíny

    Coleslaw - podzimní vitamíny

    Sojčí těstovinový salát

    Sojčí těstovinový salát

    Rybízový koláč II.

    Rybízový koláč II.

    Caesar salát jako z restaurace

    Caesar salát jako z restaurace

    Treska na gril

    Treska na gril

    Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

    Zapékané brambory s brokolicí a…

    Šunková pomazánka

    Šunková pomazánka

    Salát z rukoly s lososem

    Salát z rukoly s lososem

    Těstoviny se špenátem

    Těstoviny se špenátem

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    45 minut
    Španělský ptáček s rýží

    Španělský ptáček s rýží

    36 minut
    Placičky z bílých fazolí

    Placičky z bílých fazolí

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    40 minut
    Tvarohové knedlíky s jahodami

    Tvarohové knedlíky s jahodami

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    40 minut
    Buchtičky se šodó

    Buchtičky se šodó

    Poslední sledované recepty

    49
    Bramboráky
    Bramboráky
    43
    Palačinky
    Palačinky
    36
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho…
    21
    Rychlovka z papiňáku
    Rychlovka z papiňáku
    17
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka

    Zajímavé články

    Zpět do školy jedině s chutnou svačinou! 5 receptů na dobroty do baťůžku
    Zpět do školy jedině s chutnou svačinou! 5…
    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem zahájí grilovací sezónu!
    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem…
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději…
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s vařenými vejci!
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    AHA.cz Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    AHA.cz Deník Aha! 12.4.2021

    Deník Aha! 12.4.2021

    Dáma.cz 6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    Dáma.cz Military dieta slibuje shodit 4 kila za týden. Tady je přesný jídelníček

    Military dieta slibuje shodit 4 kila za týden. Tady je přesný jídelníček

    Ženy.cz Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Maminka.cz Tohle musíte vidět! Intimní, syrové i dojemné fotografie z porodů

    Tohle musíte vidět! Intimní, syrové i dojemné fotografie z porodů

    Reflex.cz Poprava ministra Petříčka ČSSD v ničem nepomůže, jen posílí pročínskou kliku v Česku

    Poprava ministra Petříčka ČSSD v ničem nepomůže, jen posílí pročínskou kliku v Česku

    E15.cz Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Abecedazahrady Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Další doporučené recepty:

    Laksa s krůtou a brokolicí
    Laksa s krůtou a brokolicí
    Langoše
    Langoše
    Langoše - expres
    Langoše - expres
    Langoše jednohubky
    Langoše jednohubky
    Langoše na sladko s ricottou a ovocem
    Langoše na sladko s ricottou a ovocem
    Langoše s avokádem a lososem
    Langoše s avokádem a lososem
    • Recepty.cz
    • Langoše II.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí