Kuřecí Cordon Bleu

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Redakce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      plátek ementál
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka dle potřeby
    • strouhanka dle potřeby
    • olej dle potřeby
    • sůl dle chuti
    • pepř drcený dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsa omyjte, osušte a naklepejte na velké plátky, osolte a okořeňte.

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

2
Rozložte je na pracovní desku a na každý kus masa položte plátek šunky a plátek ementálu. Maso přeložte a konce spojte párátkem.
3
Kapsy pak obalte v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Ve vyšší vrstvě oleje je smažte z obou stran dozlatova.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.