Kuřecí Cordon Bleu

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 26
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • hořčice
    • 1
      špetka sůl
    • hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka pepř mletý
    • strouhanka
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na každý řízek položíme plátek šunky a plátek sýra. Řízky přehneme, strany upevníme párátky, obalíme v běžném trojobalu a smažíme ve vyšší vrstvě tuku.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pedro
    Pedro |

    27. 11. 2014 15:06

    Lidi vy jste vážně dobytci.. Už se nedivím, proč se nám Čechům přezdívá popelnice Evropy.. Dát do kuřete Eidam s hořčicí a říkat tomu Cordon Bleu? Víte co ten název vůbec znamená? Neřekl bych ani popel, kdyby se tento recept jmenoval Plněné prso, nebo tak něco, ale tohle je ostuda, pak nemá být čecháček přesvědčen o tom, že si debužíruje vyhlášenou gastronomii i když žere jen kuře s eidamem.. ;-) :-D

  • romanika
    romanika |

    15. 1. 2013 18:30

    Byla to dobrota a hořčici jsem dala normální plnotučnou.

  • PipiPuncocha
    PipiPuncocha |

    15. 1. 2013 12:59

    Muze prosim nekdo poradit jakou horcici pouzit?

  • sýr
    sýr |

    24. 10. 2012 19:59

    známe to bez hořčice ale chutnalo nám :-P

  • Maněnka
    Maněnka |

    16. 4. 2012 15:50

    Moc dobré jídlo,my dáváme dovnitř někdy zepár žampiónků.. :-)

  • Říčany
    Říčany |

    6. 2. 2012 14:44

    Tak jsem v sobotu vyzkoušela. Přítel se mohl utlouct. Všeobecně máme rádi plněné kuřecí, ale ta hořčice, ta tomu dodá to správný... Fakt pecka a navíc nenáročné :-*

  • Lenulka170
    Lenulka170 |

    28. 1. 2012 15:34

    Výborné, doporučuji

  • Jaskovcova
    Jaskovcova |

    4. 8. 2011 11:11

    U nás oblíbené jídlo.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    7. 9. 2010 08:37

    V sobotu jsem udělala s bramborovým salátem, 5 řízků jsem klasicky obalila a osmažila a dalších 5 jsem smotala a dala zapéct na šlehačce do trouby. Nevím, co bylo lepší, oboje bylo vynikající.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    2. 9. 2010 14:50

    Dělala jsem dceři k narozeninám a všichni si chválili výborný obídek. Jako příloha byly hranolky, protože je dcera miluje.... vím, nezdravé, ale FAKT DOBRÉ!!! Simča

  • Zapletalka
    Zapletalka |

    13. 7. 2007 22:29

    dávám kečup a naložený ananas na sýr, vynikající

  • Marie Krejčová
    Marie Krejčová |

    13. 7. 2007 15:04

    Opravdu je to vynikající. A také jsem tam dala broskve. A hlavně rychlé jídlo

  • Anonym
    Anonym |

    22. 1. 2006 18:32

    moc dobré a lehké na vaření, což mi vyhovuje

  • Anonym
    Anonym |

    22. 1. 2006 10:01

    Místo horstice je lepsi kecup

  • Naďa
    Naďa |

    27. 6. 2005 20:09

    ..přesně tak postupuju,až na to smažení.Závitky poskládám do zapékací misky,zaleju šlehačkou nebo smetanou a dám péct do trouby.Mňamka,dokonce si myslím,že jsem tenhle recept dala i sem pod názvem Kuřecí závitky.

  • Alis
    Alis |

    26. 6. 2005 19:39

    Vypadá to jednoduše, mám doma Nivu, vyzkouším to s ní a pak se podělím jak to chutnalo

  • Hana Janů
    Hana Janů |

    21. 7. 2004 18:32

    Do náplně jsem přidala ještě plátek oloupané broskve, moc dobré, doporučuji vyzkoušet

  • Květa Dostálová
    Květa Dostálová |

    20. 6. 2004 19:48

    Jednoduché a dobré

  • Stáňa Nová
    Stáňa Nová |

    12. 6. 2004 17:16

    Je to rychlé a moc dobré, dávala jsem k bramborovému salátu

  • Jakub Sima
    Jakub Sima |

    18. 5. 2004 06:14

    Krome te horcice bych tam dal vse,ale to bude asi tim,ze ja ji moc nemam rad.No zitra se na to vrhnu...

  • alena cihelova
    alena cihelova |

    15. 5. 2004 22:00

    jednoduché, rychlé, výborné