Krevety Pil Pil

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: radjar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupat krevetky, zahodit hlavy, ale nechat jim ocasy. Rozehřát olej na pánvi na mírném ohni, osmažit na lupínky nakrájený česnek do zlatohněda. Přidat lupínky pálivých papriček a krevetky. Vše dobře promíchat a smažit asi 1 minutu.
2
Osolit a ihned horké podávat. Krevetky se jedí pomocí párátek.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Krevety Mořská sůl Olivový olej Ostrá paprička

Komentáře k receptu

  • Ufa
    Ufa |

    14. 1. 2014 12:49

    UAhoj ziji ve spanelsku a toto jidlo je mooc dobre..jmenuje se gambas al ajo :-D :-! T