• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Žluté řezy se sněhem
    Napište svůj komentář k receptu

    Žluté řezy se sněhem

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.9
    hodnotilo: 10
    doba přípravy: 90 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Žluté řezy se sněhem
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
    • Těsto
      • 220
        g polohrubá mouka
      • 100
        g máslo
      • 120
        g moučkový cukr
      • 1
        ks vejce
      • 2
        ks žloutek
      • 1
        balení prášek do pečiva
    • Náplň
      • 500
        ml mléko
      • 500
        g tvaroh
      • 150
        g moučkový cukr
      • 1
        balení vanilkový pudink
      • 150
        ml rostlinný olej
      • 1
        ks vejce
      • 3
        ks žloutek
      • 1
        balení vanilkový cukr
    • Sníh
      • 5
        ks bílek
      • 5
        lžíce cukr krupice

    Postup přípravy receptu

    1
    Vejce, žloutky, cukr a máslo ušleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva. Vyšleháme do hladka. Pokud je těsto tužší, přidejte trochu horké vody. Nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáče.
    2
    Náplň: vše smícháme dohromady a nalejeme do pekáče na těsto. Dáme péct a asi po 10-ti minutách můžeme přidat ovoce (to aby nepropadlo až na dno). Ušleháme tuhý sníh s cukrem a před dopečením nandáme na těsto. Dopečeme do zlatova.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Meruňkové řezy se sněhem

    Meruňkové řezy se sněhem

    Roštěnky pod sněhem

    Roštěnky pod sněhem

    Krupicová kaše se sněhem

    Krupicová kaše se sněhem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Trabuk | 22. 2. 2018 19:55

      :) :) :) :) Zkusil jsem i s jogurtem a jahodami......nema chybu :)

    • arielka777 | 29. 7. 2012 00:27

      tak jsem ji delala a je moc dobra... ;-) a jeste jsem pridala do naplne zakysanou smetanu....a jeste chci podotknout že se pece na 180C ;-) 50minuti s prestavkou :-)

    • arielka777 | 29. 7. 2012 00:17

      velice dobra a pridala jsem zakysanou smetanu ;-)mocinky dekuji

    • PS=NWM
      PS=NWM | 11. 3. 2012 11:18

      na kolik C° 8-)

    • Lenka Juříková
      Lenka Juříková | 8. 1. 2010 14:25

      Mám moc ráda jakékoli tvarohové moučníky a proto jsem byla ráda, když jsem na tento recept narazila. Výsledek byl sice dobrý, ale během pečení mě některé věci dost zaskočily - těsto jsem na plech i po zředění vodou rozhodně nenalila (bála jsem se naředit víc aby tvaroh při nalévání neprotekl - ten byl zase dost řídký) a během pečení se část těsta oddělila a vyplavala nahoru což mě docela vyděsilo. I vzhledem k astronomické spotřebě vajec raději zůstanu u osvědčeného Lehkého tvarohového koláče - ingredience téměř totožné, pouze v jiném poměru a výsledek rozhodně stojí za to.

    • Radka Křížová
      Radka Křížová | 5. 11. 2009 13:31

      včera jsem pekla z půl dávky do dortové formy,na náplň nakrájela na kolečka banán a jsem opravdu mile překvapená - vypadá to skvěle a chutná ještě líp,určitě budu opakovat i s jiným ovocem

    • Lukáš Filip
      Lukáš Filip | 16. 9. 2009 16:08

      Výborné! Odzkoušeno a snědeno :-) Žádnej problém nenastal, což mě při mých schopnostech příjemně zarazilo :)

    • Sylva Karešová
      Sylva Karešová | 6. 5. 2008 23:12

      Láká mě to, na fotce to vypadá suprově, takže vyzkouším asi ve čtvrtek :-)

    • Dana Štefanová
      Dana Štefanová | 16. 8. 2007 22:04

      Slávko, ano, na fotce je moučník z poloviční dávky v klasické dortové formě.

    • Slávka Loderová
      Slávka Loderová | 30. 5. 2007 22:02

      Pani Štefanova, vy ste zaslala aj krásnu fotku tohto lákavo vyzerajúceho rezu. Ale podla fota ste ho piekla k klasickej okrúhlej tortovej forme. Použila ste klasickú dávku - podla receptu alebo polovičnú? Pretože v recepte sa píše, že cesto sa do pekáča. Dakujem

    • D. Štefanova
      D. Štefanova | 22. 8. 2006 21:18

      Ano, jak píše Alu§ka, pokud sníh zapeču, tak už neklesne. :-) ale popravdě, takové ty kapičky jsem na něm měla taky. Ale opravdu neklesl.

    • Alu§ka Alu§ka
      Alu§ka Alu§ka | 31. 7. 2006 17:36

      Ano, nezapečený sníh by opravdu klesl, ale tady se v receptu píše " Ušleháme tuhý sníh s cukrem a před dopečením nandáme na těsto. Dopečeme do zlatova." tzn., že zapečeme i navršený sníh, který, když je zapečený, již nemůže klesnout.

    • Jana
      Jana | 31. 7. 2006 12:45

      Aby sníh vydržel delší dobu než jen k podávání,musely byste šlehat ve vodní lázni.Nepovařený sníh klesne a vytvoří se na něm takové kapičky.

    • Veronika
      Veronika | 30. 7. 2006 10:46

      Tento dortík je vynikající, mohu jen doporučit. Jen bych chtěla poradit, nejsem moc velká kuchařka, co mám udělat, aby mi sníh nespadl a zůstal načechraný? Děkuji za odpověď

    • Veronika
      Veronika | 29. 7. 2006 21:12

      Prosím Vás, než tam dám to ovoce (meruňky) má to těsto být už upečené? Dala jsem je tam a těsto bylo trochu ještě tekuté. A jak docílím toho aby mi ten sníh po vystydnutí řezů nespadl a vydržel tak načechraný jako když jsem ho vyndala z trouby? Děkuji za radu. Jinak je vynikající.

    • Růžena Horká
      Růžena Horká | 20. 4. 2006 20:34

      Je to uplně luxuska, upekla jsem ho, když přijela tchýně na návštěvu a myslim si že zase dlouho nepřijede, je fakt výbornej.

    • Míša Slezáčková
      Míša Slezáčková | 12. 4. 2006 13:25

      Dnes se chystám na tento, velmi lákavý, recepd tak doufám, že se má rodina nezklame. Akorát by mě taky zajimalo, jestli se ten pudink vaří. Děkuji a všem přeji dobrou chuť s tímto moučníkem.

    • D. Štefanova
      D. Štefanova | 31. 1. 2006 22:06

      Marie, je to tak, jak je to napsané v receptu. :-) Pudink nevařit.

    • Marie Straková
      Marie Straková | 24. 1. 2006 06:13

      Velmi mě ten recept zajímá.Jen bych se chtěla zeptat, zda se má puding uvařit v mléce nebo skutečně vše smíchat jak je to psané.Děkuji za odpověď.

    • lenka Míková
      lenka Míková | 23. 10. 2005 23:26

      je velmi dobrí.

    • D Štefanova
      D Štefanova | 14. 10. 2005 17:19

      Simono, já jsem zkoušela pouze kompotované broskve. A výsledek byl vynikající.

    • Simona
      Simona | 11. 10. 2005 00:21

      Prosím,jaké ovoce je nejvhodnější pro tento recept? Děkuji za odpověď.

    • Kakaju horova
      Kakaju horova | 3. 10. 2005 18:43

      doré :-) :o)

    • Di
      Di | 19. 9. 2005 17:28

      Rychlé a výborné jsou tyto řezy z listového těsta, kterým vyložíme plech a dále postupujeme již stejně.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty
    Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Bohaté řízky

    Bohaté řízky

    Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

    Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

    Jablečný (hruškový) hřích - dort

    Jablečný (hruškový) hřích - dort

    Jahodový dort s tvarohem a želé

    Jahodový dort s tvarohem a želé

    Špenátové palačinky se špenátovou náplní

    Špenátové palačinky se špenátovou…

    Krkovička pečená na medu a hořčicí

    Krkovička pečená na medu a hořčicí

    Okurkový salát s Kyškou

    Okurkový salát s Kyškou

    Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

    Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

    Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

    Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

    Doporučujeme

    20 minut
    Sedlácký salát

    Sedlácký salát

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    34
    Palačinky
    Palačinky
    34
    Klobásy v peřince
    Klobásy v peřince
    22
    Buchty - těsto z domácí pekárny
    Buchty - těsto z domácí…
    22
    Slaný koláč s pórkem
    Slaný koláč s pórkem
    22
    Jablečný štrúdl z listového těsta
    Jablečný štrúdl z…

    Zajímavé články

    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    AHA.cz BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    AHA.cz Nedělní Aha! 24.1.2021

    Nedělní Aha! 24.1.2021

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Dáma.cz Legíny do města: Jak je nosit, s čím je vkusně zkombinovat a kde je koupit?

    Legíny do města: Jak je nosit, s čím je vkusně zkombinovat a kde je koupit?

    Ženy.cz Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Maminka.cz Očekávání vs. realita. Kresby mateřství, které pobaví i uklidní! Jedeme v tom všichni

    Očekávání vs. realita. Kresby mateřství, které pobaví i uklidní! Jedeme v tom všichni

    Reflex.cz Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    E15.cz Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Žluté  cavatappi
    Žluté cavatappi
    Žluté dortíčky
    Žluté dortíčky
    Žluté krůtí pod peřinou
    Žluté krůtí pod peřinou
    Žluto-oranžový ovocný salát
    Žluto-oranžový ovocný salát
    žraločí steak
    žraločí steak
    Žralok
    Žralok
    • Recepty.cz
    • Žluté řezy se sněhem
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí