Kremnický perkelt

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg kuřecí maso celé kuře
    • 150
      g cibule
    • 400
      g zeleninové lečo (Sterilizované)
    • 100
      g máslo
    • paprika - sladká
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle osmažíme kostičky cibule a osolené porce kuřete dozlatova, zaprášíme paprikou. Až se maso paprikou obarví vše zalijeme lečem a za mírného podlévání dusíme asi 45 minut. Poté maso vyjmeme, šťávu dobře prošleháme, až je hladká. Podáváme s haluškami a hlávkovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.