Kotlety po čínsku

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 98
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kotlety
    • 2
      ks vejce
    • kečup - jemný
    • 1,5
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 3
      stroužek česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • kari
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety omyjeme, lehce naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se nestočily. Smícháme vejce, solamyl, kečup, rozmačkaný česnek, majoránku, pepř, kari a pečlivě promícháme. Kotlety v této směsi omočíme a prosolíme. Necháme 24 hodin uležet v chladničce. Odleželé usmažíme do měkka. Podáváme s hranolky nebo rýží a se zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • romanika
    romanika |

    24. 2. 2014 14:06

    Kotlety byly výborné a určitě by šly i z jiného druhu masa :-)) .

  • svetluse
    svetluse |

    22. 1. 2014 12:28

    Skvělé :-* :-*

  • Danča
    Danča |

    18. 6. 2013 15:18

    Právě jsme dojedli a musím pochválit. Po cuketových placičkách jsme si zpravili chuť. Skvělé <3 <3 :-D

  • sofie
    sofie |

    14. 11. 2012 16:52

    jestli jsou cinske nebo francouzske to je snad jedno ne? hlavne ze to chutnalo a to si piste ze jo :-\

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    30. 10. 2012 13:22

    Tak znovu... Tento recept, s tímto názvem jsem dostala od maminky jednoho kamaráda, chutnal i nám, i když s čínou nemá nic společného. :-P :-P :-P

  • poklipo
    poklipo |

    14. 8. 2012 16:57

    Kotlety byly výborné.

  • enjoi
    enjoi |

    28. 7. 2012 18:34

    Super, doporučuji!

  • Petra
    Petra |

    15. 1. 2012 12:47

    No ja zase valim oci, ze tady resite takovou pitomost, jako ze proc cinske kotlety. Takove ....... jako je cinan atd. by meli se stranek jakou jsou tyto banovat.... Jste opravdu ubozi... Jinak kotlety po CINSKU za 1.

  • Patricie
    Patricie |

    13. 1. 2012 19:59

    Co je na tom čínské? Curry je indické a ostatní je běžné, které najděte v každém druhém receptu. Takže: Běžné kotlety!

  • číňan
    číňan |

    20. 11. 2011 21:25

    sem nevěděl, že kečup, majoránky a smažené hranolky patří do čínských receptů. To musí v číně valit voči :-X

  • Michaela H.
    Michaela H. |

    10. 10. 2011 16:21

    Je to hodně subjektivní, Sedělo nás u stolu 6, mě a 3 dalším to velice chutnalo, zato přítel to ani nedojedl. Je to chuťově zvláštní. Příprava jednoduchá.

  • Kerstin
    Kerstin |

    26. 5. 2011 09:40

    Skvělý recept. Masíčko výborně chutná a naše rodina si jej zařadila k nejoblíbenějším receptům.

  • iNDYCZ
    iNDYCZ |

    31. 1. 2011 17:30

    Vyborne ;-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    4. 1. 2011 13:21

    Moc dobré.

  • recepty73
    recepty73 |

    27. 10. 2010 08:37

    Název neřeším ;-) ,hlavně,když se má pupek dobře :-D

  • Ladia
    Ladia |

    27. 10. 2010 08:20

    Jojo já, vím, že s čínou nemá nic společného :-D Já ale tento recept takhle dostala od maminky jednoho kamaráda a je fakt super :-)

  • recepty73
    recepty73 |

    27. 10. 2010 07:19

    Tohle je super záležitost!Lado,autorem jsi ty,že!?!

  • Katka Příhodová
    Katka Příhodová |

    7. 6. 2010 11:05

    Výýýýýýýýýborné. Bohužel jsem si nevšimla že se má naložit 24 hodin předem, takže jsem nakládala, asi 2 hodiny předem, ale i tak to bylo vynikající!!!!

  • Zdenka Kocmichová
    Zdenka Kocmichová |

    8. 3. 2010 14:52

    Moc dobré. Díky za recept. Příště udělám ty plátky ještě tenčí, aby byly měkoučké dokonale, nyní to ještě nebylo úplně ono. Měli jsme s rýží.

  • Darina Gřívačová
    Darina Gřívačová |

    2. 2. 2010 16:56

    nemám komentáře...né jen skvěle vypadá,ale tak dobře chutná....moje gratulace

  • Michal P.
    Michal P. |

    15. 12. 2009 04:02

    udelal jsem to dneska s ryzi k veceri a fakt vyborny. smazil jsem to na oleji s trochou masla na panvi a bez problemu. dekuji za recept.

  • šárka hrubá
    šárka hrubá |

    4. 11. 2009 10:58

    Tak jsme to měli včera k obědu a bylo to moc dobré.

  • Nikol Smitalová
    Nikol Smitalová |

    16. 9. 2009 13:25

    Právě sme s manželem dopapali..neuvěřitelně jednoduché a hlavně výborné..ingredience se netlučou, což je pro mě důležité..připomína mi to "ondráš"..voní to opravdu jako bramborák..já sem to dělala z krutího masíčka a kari koření sem dala jen trošku-spíš na ovonění..Super!!!!Dávám 1

  • Viera Svobodová
    Viera Svobodová |

    18. 9. 2008 10:03

    Není tam toho pepře moc? Naložila jsem to včera, dala jsem jen půl lžičky pepře a zdálo se mi to moc ostré ...

  • Anonym
    Anonym |

    26. 8. 2008 20:15

    Neuvěřitelně dobré, doporučuji všem. Jen jsem to dělala z kuřecího masa-to bylo tak měkoučké, že to byl balzám chutí. Vřele doporučuji. Ivana

  • Lucie Liscová
    Lucie Liscová |

    17. 6. 2008 12:32

    vyzkoušela jsem a recept jsem si napsala. Je to opravdu báječné. Manžel jen mlaskal.

  • Anonym
    Anonym |

    25. 8. 2007 10:55

    recept

  • Anonym
    Anonym |

    16. 8. 2007 17:07

    A co je na tom prosím "po čínsku"?

  • Lenka Cvejnová
    Lenka Cvejnová |

    8. 8. 2007 18:29

    Připravila jsem k večeři pro svého mlsného manžela. Vonělo to jako bramborák a moc chutnalo. Dávám 1 a díky za nápad.

  • Anonym
    Anonym |

    30. 1. 2007 20:45

    Vyzkoušela jsem recept a použila jsem libovou krkovičku. Bylo to vynikající a recept šířím dál. 1*

  • Zdena
    Zdena |

    30. 1. 2007 07:26

    Měli jsme je k nedělnímu obědu,všem moc chutnalo.Místo smažení jsem je zapekla.Dělala jsem asi osm kotlet a podle toho jsem přidala vejce a ostatní.Jistě tento recept použiji často a použiji i jiné maso.Výborné dávám za1.

  • Anonym
    Anonym |

    16. 10. 2006 18:58

    Pani Patkova, takhle nalozene maso lze smazit opravdu jen na teflonu:-)

  • Jana Pátková
    Jana Pátková |

    16. 10. 2006 18:16

    musím se přiznat, že jsem asi udělala někde chybičku, protože mě se to naložené masíčko pěkně upeče , ale bez toho obložení, to mě zůstane na pánvi - já mám maso a náplň úplně jinde, asi to moc neumím, i když byla pánev rozpálená na plnou plotnu.

  • Petra
    Petra |

    4. 10. 2006 14:20

    Fakt moc dobré a jednoduché. Já jsem tedy kotlety místo smažení také zapekla a použila jen trochu pepře, bylo to jemnější.Díky za tip, určitě je zase brzy připravím.

  • Lukino
    Lukino |

    28. 9. 2006 13:51

    Opravdu skvělé.Ještě se teď oblizujeme a funíme.Tenhle recept se u nás v rodině určitě usadí na predních místech!!!Dáváme za 1

  • Kocca
    Kocca |

    3. 9. 2006 13:10

    Včera jsem masíčko naložila. Neměla jsem kotlety, ale plecko nakrájené na plátky. Všem jsem do marinády přidala tak, jak je napsaný. Akorát dneska jsem masíčko neosmažila na pánvičce, ale dala jsem ho do pekáčka a upekla do měkka. Přidala jsem ještě k tomu trošku vody a trošku oleje. Bylo to výborné.

  • Daniela
    Daniela |

    16. 7. 2006 19:46

    S úspěchem jsem nabídla pozvaným hostům takto naložené maso upečené na zahradním grilu, byl to dobrý tah - všem chutnalo. Dá se použít i kuřecí masíčko. Díky za inspiraci!

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    12. 6. 2006 21:00

    Kotlety(6 kusů) jsem připravila v neděli k obědu, hodnotím za jedna, jsou dost dobré.Dala jsem 3 vejce, jen půl lžičky pepře, místo 1/2 lžičky kari jsem dala 1/2 lžičky vegety,přidala lžičku hořčice a 2 a 1/2 lžíce solamylu, jinak stejně jako v receptu.

  • Martina S.
    Martina S. |

    12. 6. 2006 17:51

    Také jsem čekala něco víc ... manželovi to chutnalo moc a pořád chválil, dětem jsem to vůbec raději nenabídla, maso bylo pálivé, a já si také nepochutnala nijak zvlášť.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    12. 6. 2006 16:13

    Měli jsme je k nedělnímu obědu, bylo to dobré jídlo, ale čekala jsem víc po všech těch chválách. Staršímu synovi to chutnalo moc, protože tam je dost koření, hlavně majoránka.

  • Pavlína
    Pavlína |

    5. 6. 2006 10:10

    Výborné, nevěřila jsem majoránce, ale maso bylo krásně provoněné a měkké, no prostě lahoda. Můžu jen doporučit. Rychlé, snadné a výtečné. Dávám za 1*

  • Radka
    Radka |

    4. 6. 2006 19:41

    Maso bylo po naložení měkké a chuť vyvážená. Díky

  • Anonym
    Anonym |

    4. 6. 2006 19:22

    Tak jsme dojedli.Mě osobně kotlety moc chutnaly.Byly měkoučké,jenom děti konstatovaly,že řízky jsou lepší.PS:Bič a malý dvůr na ně.

  • Yveta
    Yveta |

    3. 6. 2006 22:30

    Ja se take pridavam k tem, kteri tento recept vyzkouseli a chvali jej. Je moc dobry, pikantni a nam chutna i po studenu. Tudiz priste bude z dvojnasobne davky. Dekuji moc za recept.

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    3. 6. 2006 19:37

    Airan, tyto kotlety děláme pravidelně a množství koření je pro 4 kotlety naprosto ideální :)

  • Dáša Zdeňková
    Dáša Zdeňková |

    3. 6. 2006 19:36

    Kotlety po čínsku za 1. Včera večer jsem si přečetla recept a hned jsem šla naložit maso. Dnes jsme s manželem poobědvali a manželova slova zněla " Napiš že chválím vynikající." Tak to činím fakt dobrý. Děkuji za nápad.

  • Airan
    Airan |

    3. 6. 2006 19:04

    Ctu same chvali na ten recept a chtela bych ho vyzkouset, ale chci se prvne zeptat - opravdu jste tam dali na 4kotlety toto mnozstvi koreni? Mne se to zda prece jen trochu moc...

  • Lenča
    Lenča |

    2. 6. 2006 21:31

    Večer jsem si najela na recepty a tenhle mne opravdu zaujal,tak uvidíme.Mimochodem,hlad mám na to už ted.Lenča

  • Lidka Puchingerová
    Lidka Puchingerová |

    29. 5. 2006 10:50

    Moc nám v neděli chutnalo a je to velice rychlé.Díky

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    14. 5. 2006 13:56

    Použila jsem vepř.kýtu nakrájenou na menší medajlonky a mohu jen konstatovat,že jsme se olizovali až za ušima.Opravdu výtečné!

  • Jitka Bartoňová
    Jitka Bartoňová |

    28. 4. 2006 15:04

    Výborný recept - udělala jsem to z kuřecího a bylo to neopakovatelné!

  • Anonym
    Anonym |

    5. 3. 2006 13:08

    super recept,všem chutnalo.

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    24. 1. 2006 12:22

    Skvělá fofrovka a výtečně chutná.Za 1.

  • Jana Mrázová
    Jana Mrázová |

    17. 1. 2006 20:53

    teda to je skvělej recept! Moc nám to všem chutnalo!

  • Libuše Romančíková
    Libuše Romančíková |

    9. 1. 2006 20:40

    V sobotu jsem naložila z krůtích prsou a včera jsem dělala k obědu.Všichni jsme si moc pochutnali.Maso bylo křehké a chuť vynikající.Dávám za 1.

  • Katlina
    Katlina |

    11. 12. 2005 16:44

    Opravdu bezvadny recept.Moc nam to chutnalo.Je to rychle,jednoduche a bezvadne.Diky.

  • Martina Šulcová
    Martina Šulcová |

    27. 11. 2005 20:50

    super,super přilohu jsem udělala rýži pilaff a salát a mlskalo se u nás dlouho

  • Pomněnka
    Pomněnka |

    8. 11. 2005 19:14

    je to opravdu výborné, maso je křehké a díky těstíčku mají kotlety ve finále takovou dobrou krustu. zase něco jiného oproti nakládaným masům v oleji... Díky.

  • Anonym
    Anonym |

    3. 11. 2005 18:32

    vyborne uz slintam

  • Anonym
    Anonym |

    5. 8. 2005 14:46

    Chtěla bych se zeptat, zda se to dá připravit nějakým způsobem bez oleje. :-) Díky

  • Di
    Di |

    23. 4. 2005 13:11

    Zkuste podobně upravit plátky z ramínka. Dělám z nich řízky i různé minutky (raději než z kýty nebo kotlety).

  • Dahiba
    Dahiba |

    21. 3. 2005 08:16

    Skvělý recept, který předčil "zapečené kuřecí řízečky" i u mého přítele, který je vysloveně na "drůbeží". Kotletky byly křehké a šťavnaté, doporučuji vyzkoušet všem.

  • d
    d |

    21. 3. 2005 07:26

    DELIKATESNÍ

  • aluky
    aluky |

    19. 3. 2005 19:23

    Bombastické.Vždy potešia takéto pochutinky.Odležané čo najdlhšie chutia a jedia sa čo najkratšie-nikto to nevydrží!!!!Mňam.

  • Anonym
    Anonym |

    18. 3. 2005 20:36

    začínam byť hladný.....veľmi

  • Alena
    Alena |

    14. 3. 2005 12:00

    Je to mňam, se zeleninovou oblohou a se salátem od p. Holečka (Zelný salát s hořčicí ) prostě bomba.

  • evka
    evka |

    6. 3. 2005 09:10

    Moc dobré.Nečekala jsem,že maso bude tak křehoučké.

  • bohousek hrabanek
    bohousek hrabanek |

    24. 2. 2005 11:17

    ja jsem je jeste nejedl, ale za to jsem si pekne zaslintal dik.

  • Eva
    Eva |

    8. 2. 2005 13:40

    Tiež sme si ich spravili s priateľom v Nedelu na obed a boli fakt výborné. Chce to k tomu trošku čerstvej zeleninky a mňam mňam. Obom nám moc chutili.

  • Zlata
    Zlata |

    4. 2. 2005 04:24

    Dala jsem to zapect na sucho do trouby, aby to nebylo tak kaloricke. Celkem to chutnalo ale na tom ojeji je to asi lepsi.

  • marcela slamdeckova
    marcela slamdeckova |

    29. 1. 2005 20:48

    vyborne,vsem nam chutnalo,na kotlety jsme pridali nakolecka orestovanou cibulku.

  • Alík
    Alík |

    29. 1. 2005 07:13

    Kotlety jsem dělala přesně podle receptu, jsou fakt vynikající!!!!! Díky.

  • Anonym
    Anonym |

    22. 1. 2005 17:07

    váš recept mě zaujal na tolik že ho rodině předložím jako nedělní oběd kotlety máme rádi už se těšíme na tu dobrotu Hanina

  • Hanka
    Hanka |

    22. 1. 2005 12:34

    Dobré, rychlé

  • Godzilla
    Godzilla |

    10. 1. 2005 20:55

    Nevěřil jsem, ale byly vážně vynikající.celé rodině chutnaly:-)

  • Jirka Plaček
    Jirka Plaček |

    10. 1. 2005 20:54

    Doporučuji maso upravit na malé medailonky. Nemusíte nic naklepávat a nic se nebude kroutit. A bude to blíže čínské úpravě. Se sojovkou, jasně.

  • Zdenek
    Zdenek |

    28. 12. 2004 12:34

    Místo kari koření zkuste přidat rovnou kari dresink. Je to skvostné

  • abu
    abu |

    16. 11. 2004 21:58

    Taky dávám sójovku a jsou vynikající takto naložené i kuřecí řízky.

  • Eliška Čmielová
    Eliška Čmielová |

    16. 11. 2004 13:47

    Božské, celé rodině moc chutnalo.

  • Gaschler Alois
    Gaschler Alois |

    4. 11. 2004 08:02

    Do marinady jsem pridal 2 lzice tmave sojove omacky, je to vyborne a prida na chuti.Jinak OK

  • Lenka
    Lenka |

    28. 9. 2004 15:42

    Byly opravdu výborné. Čím déle naložené, tím lepší.

  • Lubor
    Lubor |

    16. 9. 2004 19:50

    Výborné

  • Hanka Adamová
    Hanka Adamová |

    8. 6. 2004 11:35

    Na mou duši perfekt.

  • Bela Trtkosch
    Bela Trtkosch |

    5. 6. 2004 22:58

    Dobry,povzbudily mi dokonce libido. Ted mi je sousedka dela 3x tydne.

  • Miroslav Sadiv
    Miroslav Sadiv |

    4. 6. 2004 12:37

    Výborné dělal jsem je s americkýma bramboram,Móc dobrý.

  • Hana Nováková
    Hana Nováková |

    4. 6. 2004 08:49

    Jsou opravdu výborné

  • Dianka
    Dianka |

    29. 5. 2004 17:03

    som huste ale,ja.by,sem ktommu pridala trosku ,cinskeho koreni

  • JANA NIESNEROVÁ
    JANA NIESNEROVÁ |

    6. 4. 2004 02:57

    JE TO VÝBORNÉ,DOPORUČUJI. JANA

  • Ala
    Ala |

    5. 4. 2004 20:27

    Kotlety zboznuju a ty jsou fakticky super- dopotucuji vsem

  • dr
    dr |

    6. 3. 2004 15:05

    opravdu dobre

Poslední navštívené:

Abecední seznam: