Kotlety plněné bryndzou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 100
      g bryndza
    • česnek
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce zelené olivy vypeckované - místo toho může být cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bryndzu rozmělníme vidličkou, přidáme na kostičky nakrájené olivy, prolisovaný česnek, sůl, pepř a vše důkladně promícháme. Kotlety omyjeme, osušíme, nožem každou podélně rozřízneme tak, aby ve středu vznikla kapsa. Kapsu naplníme bryndzovou nádivkou a zašijeme nití. Na rozpáleném oleji kotlety smažíme asi 4 minuty po každé straně. Osolíme a opepříme je těsně před dokončením. Podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdena
    Zdena |

    25. 7. 2016 12:26

    Kdybyste raději místo mazání komentářů vyměnily ty recepty co doporučujete! Nebo to neumíte?

  • Zdena
    Zdena |

    18. 7. 2016 12:20

    Výborné recepty, ale nabízet je 14 dní je trochu moc. :-[ Což takhle doporučit něco nového??!!

  • Zuzana Bugárová
    Zuzana Bugárová |

    26. 3. 2006 17:19

    robila som nieco podobne, len dnu sla niva a ananas, (ja som urobila bez ananasu) a bolo to super jedlo, a neviem, ci to nemam aj z online kucharky, uz si nepamätám. Ale je to super a bryndzu tiez mame radi, takze vyskusam.

  • Jindřich Strejček
    Jindřich Strejček |

    22. 11. 2004 11:58

    výborné