Kotlety na šlehačce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Veskola

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety
    • brambory
    • sádlo
    • sůl
    • kmín
    • šlehačka
    • eidam sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vymažu zapékací misku (pekáč) sádlem. Nakrájím oloupané syrové brambory na plátečky (tenčí plátky) a vsypu je do misky (pekáče). Přidám trochu soli, kmín (nemusím).
2
Plátky masa vyklepu (jako na řízky) osolím a opepřím. Naskládám je na brambory. Naleji šlehačku a peču v trobě (250°C) přiklopené, dokud nejsou brambory a maso měkke. Ke konci nasypu na maso strouhaný sýr a dopeču.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Eidam sýr Kmín Sádlo Šlehačka Sůl Vepřové kotlety

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: