Kotlety na tompě

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na slabé proužky a vyložíme jí pekáč. Vložíme maso a zalijeme šlehačkou a tompou. Když je maso měkké, posypeme pokrm sýrem a necháme ho rozpéct.
Použité ingredience v tomto receptu: Kotlety Pepř mletý Slanina Šlehačka Sůl Sýr Tompa
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • babča
    babča |

    23. 3. 2011 17:39

    hodnotím vysoko snahu o dobré domácí jídlo,škoda že tam mnoho tuků.vypustila bych v případě že dám slaninu smetanu nebo sýr i tak by to bylo dobré na té zelenině .jinak si myslím ,že to bodování kvalitu receptů nezlepší ale produkuje zbytečnou závist .přeji vám hodně zdavých receptů ,experimentujte dál !

  • recepty73
    recepty73 |

    21. 10. 2010 16:53

    1*

  • Jean Deary
    Jean Deary |

    31. 7. 2009 09:50

    Tompa je sterilovaná pikantní zelenina, vyrábí ji Hamé, stojí kolem dvaceti korun, a najdete jí v supermarketech běžně mezi sterilovanou zeleninou. Dávám jí jako základ pod mojí vymyšlenou omáčku, a je moc dobrá.

  • Gábina H
    Gábina H |

    13. 6. 2007 09:56

    Pavle, máte to vysvětleno v ingrediencích. Je to sterilovaná zeleninová směs podobná leču, ale pikantnější. Můžeme použít i sterilované lečo

  • Pavel Halaxa
    Pavel Halaxa |

    13. 6. 2007 05:46

    Zdravím nšechny.Nevím,co k tomu receptu říct.Je třeba ho zkusit.Ale mám strach s té slaniy.Aby se nespekla,když je tam ta šlehačka.Ať se to nepřipeče.A mám ještě jeden malinký problém.Co to je tompa?Není to nějaký krajový název?

Další doporučené recepty: