Tuňáková pomazánka II.

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 8
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks česnek
    • tavený sýr
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • rama
    • hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Množství surovin dávám podle chuti, chcete-li více tuňáka, přidejte ještě jednu konzervu. Vše vyšlehám ručním šlehačem, díky sýru je pomazánka jemnější.

RADA: Tipy na další chutné pomazánky

Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    30. 5. 2011 13:37

    2+ 1 5 Tuňáková pomazánka II.ýbirná, jemná, máme moc rádi. Namažu na chleba, pokladu zeleninou a je svačina či večeře....

  • Lucie
    Lucie |

    1. 4. 2007 10:14

    Moc dobré - přesně tento recept jsem hledala. Díky

  • Petra Kopalová
    Petra Kopalová |

    8. 3. 2007 12:06

    ani jsem neslehala, alespon cibulka pekne krupe :) chutove podobne rybicove, jen jemnejsi, pridala jsem trochu rajskeho protlaku (ne moc, at chut neprehlusi vse ostatni)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: