Kedlubna na paprice

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kedlubna Mladých
    • 1
      ks cibule
    • 20
      g tuk
    • 0,5
      lžička paprika
    • 3
      dl zakysaná smetana
    • 2
      lžíce hrubá mouka
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpuštěném tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, rozmícháme, vložíme na kousky pokrájené mladé kedlubny, podle chuti osolíme mírně pdlijeme vodou a dusíme do změknutí.
2
Pak jemně opepříme, zalijeme kysanou smetanou s rozkvedlanu moukou a krátce povaříme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eva peterková
    Eva peterková |

    19. 5. 2005 16:03

    výborný,jednoduchý a rychlý recept.U nás se bude určitě opakovat.Eva