Kari kedlubna s masem - nakládaná minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g kuřecí maso nebo vepřové, krůtí, králičí
    • 200
      g kedlubna oloupaná
    • 1
      lžička kari dle chuti, cca
    • sůl
    • 1
      ks bílek
    • 1,5
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na nudličky nebo kostky a osolíme. Kedlubnu pokrájíme na slabé hranolky. Obojí v misce zaprášíme kořením a solamylem, dobře promícháme s bílkem a necháme alespoň hodinu proležet, nejlépe však v chladnu přes noc.
2
Pak na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova, během smažení od sebe oddělíme kousky masa a kedlubny. Ke konci ještě trochu dosolíme a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Ewaldová
    Ewaldová |

    19. 4. 2017 12:39

    Výborné a velmi snadné, děkuji.

  • Stáňa
    Stáňa |

    22. 4. 2015 14:05

    Snadné, rychlé a výborné. Nachystala jsem si všechno včera a dneska jsem měla jídlo na stole za pár minutek, což je paráda :D