Kari guláš s hovězím masem

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: 1 500 kJ
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
2
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme maso a krátce orestujeme a zaprášíme červenou paprikou, kari a přidáme prolisovaný česnek.
3
Podlijeme vínem a vodou a necháme 45 minut vařit, postupně dolíváme vodu tak, aby byla voda min. do půl kastrolu, a vaříme dalších 45 minut na mírném ohni.
4
Po uvaření můžeme podávat s chlebem nebo s bulgurovými noky.
5
DOBROU CHUŤ
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Cibule Hovězí maso Kari Mletá paprika Olej Petržel Voda
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: