Jehněčí kotlety

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g jehněčí kotlety
    • tymián větvička čerstvého nebo 1 lžička sušeného
    • 6
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 200
      g fazolky sterilovaných nebo předvařených
    • 200
      g žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g fazole nakládané
    • 150
      g uzená slanina
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety okořeníme, osolíme, natřeme prolisovaným česnekem, posypeme tymiánem, pokapeme olejem a uložíme do mísy. Necháme přes noc naložené v oleji v chladu. Kotlety opečeme na pánvi z obou stran. Na oleji opražíme na kostky nakrájenou slaninu, na ní opražíme na měsíčky nakrájenou cibuli, nakrájené žampiony, fazolky, fazole. Osolíme, opepříme, ochutíme tymiánem.
2
Opečené kotletky podáváme obložené zeleninou s brambory.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.