Jatra po Benatsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • játra hovězí nebo telecí
    • rýže
    • bílé víno
    • hladká mouka
    • citronová šťáva
    • 2
      ks cibule
    • petželka
    • šafrán
    • pepř mletý
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ryzi orestujeme na tuku, zalijeme bilym vinem a vodou, osolime, opeprime, pridame safran a varime do vyvareni vody, potom priklopime poklickou a nechame 20 minut dodusit v troube. Nechame zlehka vychladnout a zamichame do ryze parmazan.
2
Na panvicce orestujeme cibuli nakrajenou na kolecka, vyndame bokem. Hovezi, nebo teleci jatra nakrajime na nudlicky, obalime v mouce a zprudka orestujeme na panvicce. Pridame orestovanou cibuli a petrzelku, ke konci pridame citronovou stavu a na zaver posolime a opeprime. Jatra potom davame na ryzi a podavame.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.