Játra na víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájenou cibulku zpěníme na pánvi, poté přidáme játra a orestujeme, pozor, aby nepustila šťávu, tomu zabráníme, že játra necháme nejprve zatáhnout a až poté je promícháme. Lehce zasypeme asi lžící sladké papriky a promícháme, ihned podlijeme troškou vody (asi 0,5 dcl). Přidáme nakrájenou kapii a dusíme.
2
Po chvilce přidáme i nakrájená rajčata a necháme opět dusit, až játra změknou. Ke konci dušení podlijeme vínem a osolíme. Doporučuji přiddat např. bazalku a podávat s těstovinami a nastrouhaným sýrem.
3
Možno použít místo kuřecích játra vepřová.
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Cibule Játra Kapie Olivový olej Paprika - sladká Rajčata

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: