italské masové knedlíčky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Masové koule
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 500
      g mleté maso
    • sůl
    • pepř mletý černý
    • 1
      ks vejce
    • olej
    • oregáno
    • 500
      g špagety
    • parmazán
  • Omáčka
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g rajčata oloupaná sterilovaná
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • petrželová nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji orestujeme najemno krájenou cibulku, odstavíme a přimícháme jemně krájený česnek a oregano. Necháme vychladnout a zapracujeme do mletého masa společně s rozšlehaným vejcem, solí a pepřem. Vypracovanou hmotu rozdělíme na osm dílů, vytvarujeme knedlíčky a opékáme je na pánvi. Na oleji opečeme jemně nasekanou cibulku dozlatova, přidáme loupaná rajčata, česnek, tymián, pepř, sůl a nasekanou petrželku. Do směsi vložíme knedlíčky a dusíme asi 25 minut. Na předem uvařené špagety přidáme masové knedlíčky s omáčkou a posypeme parmezánem

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    19. 11. 2010 18:52

    duplikát :-(