Indické žampióny

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • žampiony
    • chilli papričky
    • bílý jogurt
    • olivový olej
    • kari
    • kurkuma
    • kmín
    • koriandr
    • pepř mletý
    • paprika
    • římský kmín
    • vegeta
    • kardamom
    • skořice
    • nové koření
    • bobkový list
    • sušené švestky
    • červené víno
    • pomerančová marmeláda
    • rama cremefine sladká smetana
    • pininová jádra

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampióny nakrájíme na plátky, osmahneme na oleji. Přidáme koření, ještě opatrně opékáme a podlijeme červeným vínem. Přidáme jogurt a smetanu, švestky namočené ve víně a piniová jádra (lze vynechat). Posléze přidáme 2-3 lžičky pomerančové marmelády. S kořením opatrně, při takové směsi může snad ujet ruka.
2
Můžeme podávat třeba s gnochci, které uvařené vmícháme do směsi, s rýží či s plackami.

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    26. 4. 2007 09:14

    Dá se použít místo vína třeba vývar?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: