Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový koláč
Zeleninové placky s omáčkou
listové těsto
Čokoládový korpus
Pribináček
Svěží koláč s lesním ovocem
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Domácí bylinková lučina
Smažený bílý chřest
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami