Hovězí maso Kostarika

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Marie Emilie

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí maso uvařit hodně do měkka, až se rozpadá na nudle, v papiňáku. Při vaření přidat zeleninu: celer, mrkev, petržel, čerstvý koriandr. Potom maso rozebrat na nitky.
2
Omáčka: na osmažené cibuli orestujeme rajčata, přidáme salsu, koření dle chuti, potom maso a ještě spolu orestujeme.
3
Příloha: na oleji usmažíme cibuli do zlatova, přidáme rajčata, lehce orestujeme, přidáme vařenou rýži a červené fazole z konzervy. Smícháme, necháme spolu prohřát. Také můžeme dát zvlášť rýži a fazole.
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Fazole Hovězí maso Koriandr Mrkev Olej Petržel Rajčata Rýže Tabasco

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: