Dušené zelí se salámem

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: fooly

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      lžíce kmín
    • 300
      g český salám nebo výrobní či podobný
    • 2
      ks cibule
    • 2
      dl kečup podle chuti
    • olej
    • 0,5
      ks zelí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve na oleji osmažíme cibulku,po chvíli přidáme salám,nakrájený na kostičky.
2
Půlku hlávky středně velkého zelí nakrájíme,rozdělíme,na proužky.
3
Přidáme zelí,osolíme,opepříme,přidáme kmín.Podlijeme trochou vody.
4
Necháme zelí dusit,dokud nezměkne.Průběžně mícháme,případně přidáme vodu.
5
Potom přidáme kečup,promícháme,necháme povařit.
6
Jako příloha je ideální chleba,houska.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jerry2004
    jerry2004 |

    2. 10. 2016 12:10

    nice :-)

  • fooly
    fooly |

    22. 1. 2011 22:08

    Díky,už je opraveno.

  • Klára K.
    Klára K. |

    22. 1. 2011 21:28

    V ingredienciach chýba kapusta /zelí/