Dušené bílé zelí

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bílé zelí malá hlávka
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce husí sádlo
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • 1
      lžíce bílý vinný ocet
    • sůl dle chuti
    • 1
      ks brambory typu B - nepovinně

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hlávku rozčtvrťte, vykrojte košťál a pokrájejte na jemno. Cibuli oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Ve velkém kastrolu ji asi 3 minuty restujte na sádle, pak přidejte zelí, cukr, vinný ocet a špetku soli. Duste pod pokličkou doměkka. Zelí můžete případně zahustit na jemno nastrouhanou bramborou.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Kategorie: FOOD

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: