Dušená mrkev s hráškem II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks mrkev větší
    • 1
      ks hrášek sterilovaný větší balení
    • 100
      g máslo
    • 1
      lžička sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrkev opláchneme, zbavíme konečků a nastrouháme nahrubo na struhadle. Dále dáme do hrnce rozehřát máslo, poté přidáme nastrouhanou mrkev, kterou osmahneme. Poté zalijeme troškou vody a dusíme doměkka.
2
Přidáme sterilovaný hrášek scezený a poté dochutíme solí, drceným kmínem a pepřem. Zjemnit můžeme troškou másla.
3
Vše bez mouky, je to zdravější a chuťově výborné.

Komentáře k receptu

  • Iva
    Iva |

    9. 2. 2013 17:21

    Tohle je recept od mojí maminky a je fakt výborný hlavně se nezasmažuje což je ideální pro štíhlou linii :-[