Divočák na pivě a zelí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g kančí maso z plece
    • 200
      g anglická slanina
    • 500
      g kysané zelí
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • 2
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      ks mrkev
    • 0,5
      ks celer
    • 1
      ks petržel
    • divoké koření
    • pepř celý
    • sůl
    • 100
      g máslo
    • 8
      ks zelí listy
    • 0,5
      l pivo světlé
    • 100
      g sádlo
  • Příloha
    • brambory

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a divoké koření v plátěném pytlíčku.
2
Přidáme na malé nudličky nakrájené a prosolené maso a zprudka opečeme.
3
Přidáme zakysané zelí.
4
Listy syrového zelí spaříme a rozklepeme.
5
Na každý plát dáme maso-zeleninovou směs a zavineme.
6
Vytvořené závitky vložíme na tuk orestované slaniny.
7
Obložíme zbylou zeleninovou směsí a zalijeme pivem.
8
Dusíme v troubě do měkka. Pak maso vyjmeme, výpek zahustíme a podáváme

Komentáře k receptu

  • blaba1
    blaba1 |

    21. 9. 2014 10:31

    jestli dobře předpokládám tak smetana jde na konci do výpeku :) :) v postupu není uvedena :)

Další doporučené recepty: