Cizrnové ragú s rýží

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g jasmínová rýže
    • 1
      ks červená cibule
    • olivový olej
    • 2
      lžička římský kmín
    • 800
      g cizrna
    • 400
      g sekaná rajčata
    • 200
      ml kokosové mléko
    • 2
      stroužek česnek
    • 4
      hrst kadeřávek
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Podle návodu na obalu uvařte rýži.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

2
Cibuli oloupejte, nakrájejte nahrubo a v hrnci zpěňte na lžíci olivového oleje. Přidejte římský kmín a minutu restujte, aby se rozvoněl. Cizrnu slijte a vyklopte do hrnce, přidejte rajčata, kokosové mléko a nadrcený česnek. Dobře promíchejte a pár minut povařte, aby se chutě spojily a tekutina trochu zredukovala.
3
K cizrně přihoďte natrhané listy kadeřávku. Teď už jen krátce prohřejte, aby listy zkřehly, a dochuťte solí. Podávejte s rýží.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.