Čevabčiči z tofu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tofu rozmačkáme vidličkou, postupně přidáme ovesné vločky, kukuřičné lupínky, najemno nastrouhaný celer, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a bylinky.
2
Směs zakápneme sojovou omáčkou, osolíme, přidáme hořčici a důkladně promícháme. Necháme chvíli uležet, aby se spojili všechny chutě a tvarujeme mokrýma rukama válečky a ty pak smažíme v rozehřátém oleji.
3
Podáváme s bramborami, zeleninovým salátem a sojanézou.

Komentáře k receptu

  • Eva Kaňová
    Eva Kaňová |

    23. 3. 2010 12:36

    Dneska jsem zkoušela, moc dobré, pár kousků se mi také rozpadlo, ale pak jsem zkoušela osmažit prudčeji a do tmavohněda a válečky se hezky zatáhly a nerozpadávaly se :-)

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    9. 2. 2008 18:50

    Petr, skúste pridať Vajahit - sójovú náhradu vajec a žĺtkov. Mám vyskúšané napr. pri vysmážaní - výborné.

  • Petr Kothera
    Petr Kothera |

    3. 2. 2008 18:59

    Dělal jsem to podle receptu,ale válečky se v oleji rozpadli.Jak to má držet pohromadě?

  • Lusinda
    Lusinda |

    6. 12. 2007 09:23

    Tofu je sojový produkt,myslím,že zařazení po kategorie mléko-sýry může být matoucí.To ale jen na okraj kvůli vyhledávání,recept je zajímavý,vyzkoušíme.:)