Candát a batátové pyré

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Batáty a zázvor oloupejte a povařte asi 15 minut téměř doměkka. Hrášek také povařte na mírném plameni skoro doměkka, asi 10 minut.
2
Filety ryby opláchněte a dobře osušte, otlačte v sezamu. V pánvi rozehřejte olej na středním plameni a rybu ze všech stran opečte, asi 5 minut.
3
Batáty se zázvorem rozmačkejte s máslem a promíchejte s medem, dochuťte a podávejte k rybě spolu s hráškem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: