Bylinko-octová marináda

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      ml ocet
    • 150
      ml olivový olej
    • 1
      lžíce kapary sekané
    • 1
      lžíce cibulka sekaná
    • petrželová nať
    • bazalka
    • estragon
    • kerblík
    • pažitka
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slijte dohromady ocet a olej. Najemno nakrájejte petrželovou nať, kapary, cibulku, bazalku, kerblík, estragon a pažitku. Vše přimíchejte do oleje s octem a dochuťte dle potřeby. Maso do této marinády naložte na pár hodin.

RADA: Na co si dát pozor při grilování masa?

2
Marináda se hodí hlavně na bílé maso.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: