Grilovaný mořský vlk s teplým bramborovým salátem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • olivový olej
    • 4
      ks filety z mořského vlka
    • citronová šťáva
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka
    • zelené fazolky
    • brambory
    • 1
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety z mořského vlka osolte a opepřete z obou stran. V pánvi rozehřejte olivový olej a rybu orestujte, nejprve kůží dolů, na závěr rybku otočte a pánev můžete vypnout. Můžete k rybě přidat pár lístků čerstvých bylinek. Nakonec filety zakápněte citronovou šťávou.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybinu z rukou i z nádobí?

2
Brambory uvařte celé v hodně slané vodě a dejte stranou. Fazolové lusky nechte přejít varem v hrnci s osolenou vodou, slijte a rychle přelijte ledovou vodou, aby neztratily barvu. Lehce je orestujte na olivovém oleji s plátky čeneku, solí a pepřem a promíchejte s připravenými bramborami.
3
Mořského vlka podávejte s bramborovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: