Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hladká mouka - 2 a 1/4 hrnku
    • 1
      balíček sušené droždí
    • 250
      ml voda
    • 1
      lžička cukr krupice
    • 1
      lžička sůl
    • 12
      plátek sýr gouda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse smícháme všechny sypké ingredience, přilijeme vodu, vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout. Pak ho rozdělíme na dvanáct stejně velkých dílů, ze kterých vytvarujeme bochánky, které dáme na plech s pečícím papírem ještě dvacet minut kynout.
2
Pak na každý bochánek položíme plátek sýru a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů dorůžova, cca dvacet minut.
3
Bulky jsem pekl podle receptu potravinového inspektora Ládi Hrušky z TV Nova.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Sůl Sušené droždí Sýr Gouda Voda
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tomanová
    Tomanová |

    21. 3. 2017 07:59

    Výborné pečivo, škoda, že jsem si recept nenašla už dřív :-)

  • Elča
    Elča |

    2. 1. 2016 19:35

    zkoušela jsem je i s kečupem, slaninou a sejrem a taky výborné!... :-)

  • Liduš
    Liduš |

    19. 6. 2015 12:36

    Myslela jsem si, že doma pečené pečivo je ztráta času a dnes jsem se přesvědčila o vlastní hlouposti. Bulky jsou eňoňuňo. :-)

  • Tomáš Poláček
    Tomáš Poláček |

    27. 4. 2015 19:42

    Ja vyzkousel palive koreni Hmm pro ty co ridi palive puzete pridat palive Chilli <3

  • Tomáš Poláček
    Tomáš Poláček |

    27. 4. 2015 19:42

    Ja vyzkousel palive koreni Hmm pro ty co ridi palive puzete pridat palive Chilli <3

  • sisa
    sisa |

    28. 3. 2015 10:22

    Fuj hnus urcite 20minut nestaci mam to tam 30mib a uprostred nedopecene a jeste k tomu je citit same drozdi!!! :-X jsem nasrana :-(

  • glori
    glori |

    11. 1. 2015 19:41

    vynikajici

  • Lubor
    Lubor |

    22. 11. 2014 20:27

    JJ zkoušel jsem eidam :-) a taky dobrý jen bych dal příště více soli a přidal bych olej

  • Bambulák
    Bambulák |

    22. 11. 2014 18:00

    Zkoušel prosím někdo tyto bulky z celozrnné mouky? :-\ Pokud ano, jaké jsou a mění se nějak poměr surovin?

  • Lucka
    Lucka |

    4. 11. 2014 10:30

    Prosím Vás zkoušeli jste někdo s eidamem??

  • Lucka
    Lucka |

    23. 9. 2014 12:33

    Velice děkuji za recept. Právě jsem je dopekla a vypadají úžasně. Snad budou i stejně chutnat :-)) Udělala jsem část se slaninou a část se sýrem

  • TheKacabi
    TheKacabi |

    21. 9. 2014 20:45

    nevěřila jsem tomu, že něčemu od L. Hrušky dám jedničku... ale jsou vážně vynikající... dala jsem si tam i slaninu :-)

  • Denisa
    Denisa |

    18. 9. 2014 15:42

    Povedly se a jsou výborné. Kupuju si je často, ale už nebudu. Udělat si je doma nebylo vůbec nic těžkého, takže díky :D

  • Denisa
    Denisa |

    18. 9. 2014 09:16

    Jdu na ně tak uvidíme :D

  • allena89
    allena89 |

    15. 9. 2014 20:23

    Tak tyto bulky jsou nepřekonatelné, nejlepší, co jsme kdy jedli. Kupované se s nimi nemůžou rovnat. Upekla jsem je k zítřejší snídani a všechny jsme je snědli k večeři. Budu péct často. Obrovská pochvala.

  • Sannie
    Sannie |

    12. 9. 2014 20:30

    Parádní. Jednoduché, rychlé, pomáhal mi syn a moc si pečivo pochvaluje. :-) Parádní. Doporučuji vyzkoušet.

  • Kateřina Válová
    Kateřina Válová |

    19. 2. 2014 16:44

    Zkusila jsem a jsou výborné, škoda že jsem nevyzkoušela některé i s tou slaninou.

  • Kveta
    Kveta |

    18. 2. 2014 18:21

    Jsou výborné,jen těch kvasnic bohatě stačí půlka balíčku.Celý vystačí na 1kg mouky,což 2 a čtvrt hrnku rozhodně není...

  • pikihanka
    pikihanka |

    18. 2. 2014 10:48

    Super recept,peču je každý týden.Pod sýr dávám plátek slaniny a mé vybíravé děti se o ně perou:)

  • Lucka
    Lucka |

    1. 2. 2014 11:41

    Jsou skvělé!!!!!!!!!!!!!!! Dělala jsem je hned jak je L.Hruška ukázal. Kupuju je často a jsou dost drahý, tak proč si je neudělat.

Abecední seznam: