• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
    Napište svůj komentář k receptu

    Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky

    autor: recepty73
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 37
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
    Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
    Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
    Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
    Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
    Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
    Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
    Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
    6fotografií
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 3,50
        hrnek polohrubá mouka
      • 1
        ks žloutek
      • 1
        lžička sůl
      • 1
        hrnek pivo světlé, 10°
      • droždí 3/4 kostky
      • olej - 1x velký panák (frťan)
    • Dále
      • 1
        lžíce mléko
      • bílek
      • hrubá sůl
      • kmín

    Postup přípravy receptu

    1
    Z trošky piva a droždí uděláme kvásek. Až bude dělat bubliny, je hotový.
    2
    Do mísy nasypeme mouku a sůl, uprostřed uděláme důlek, do něj dáme kvásek, olej, žloutek a zbylé pivo. Promícháme a necháme krátce odpočinout, pak vypracujeme těsto, které necháme v teple zhruba 45 minut kynout.
    3
    Pak těsto rozdělíme na 12 dílů, které vyválíme do trojúhelníků, které svineme, přeneseme na plech s pečícím papírem, potřeme bílkem, smíchaným s mlékem, posypeme hrubou solí a kmínem a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů asi 5-7 minut, pak přepneme na horkovzduch a dopečeme dozlatova. Já pekl v plynové troubě, po 5 minutách jsem troubu prostě zeslabil a dopekl.
    4
    Rohlíky jsem pekl podle receptu potravinového inspektora Ládi Hrušky z TV Nova.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Ožralí špekouni podle Ládi Hrušky

    Ožralí špekouni podle Ládi Hrušky

    Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

    Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

    Dietní langoše podle Ládi Hrušky

    Dietní langoše podle Ládi Hrušky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • veverka amanda | 18. 12. 2015 15:18

      moc chutnaly

    • Eva
      Eva | 23. 8. 2015 17:33

      Vyborne, chutove presne jako v Albertu, jen s tim rozdilem, ze tam je maji rovne, nestocene do podkovy.

    • Andrea
      Andrea | 12. 3. 2015 13:11

      Dneska jsme měli k obědu buřtguláš a k němu jsem upekla pivní rohlíky, bylo to super, chutnaly nám.

    • Ivana
      Ivana | 15. 1. 2015 12:23

      peču je a když náhodou zůstanou do druhého dne tak si je rozpečeme v troubě a jsou jako nové :-))

    • Petra
      Petra | 19. 11. 2014 20:05

      super recept. Přidala jsem koření na chleba. 8-) Dávám za 1. Levný a chutný a víme co jíme ;-) ;-)

    • allena89
      allena89 | 18. 10. 2014 20:58

      Rohlíky nám moc chutnaly. Z těsta jsem udělala 5 bochánků, pak každý vyválela na placku a rozkrojila, jako koláč na 8 dílů, plnila jsem slaninou, sýrem a šunkou. Nejlepší jsou se slaninou a sypané kmínem. Jsou krásně křupavé a druhý den měkoučké. Dávám za 1.

    • allena89
      allena89 | 18. 10. 2014 20:58

      Rohlíky nám moc chutnaly. Z těsta jsem udělala 5 bochánků, pak každý vyválela na placku a rozkrojila, jako koláč na 8 dílů, plnila jsem slaninou, sýrem a šunkou. Nejlepší jsou se slaninou a sypané kmínem. Jsou krásně křupavé a druhý den měkoučké. Dávám za 1.

    • Marek
      Marek | 5. 7. 2014 11:18

      Dělám pdole ládi i další pečivo, viz http://www.receptyladihrusky.cz/recepty/pecivo a super !! :)

    • recepty73
      recepty73 | 16. 3. 2014 19:04

      ...o závist? ...čeho? ...někomu prostě chutnají a jinému ne ...já z nich třeba buchtovou chuť necítil, ale taky netvrdím, že jsou to nejlepší rohlíky na světě ;-)

    • danuše
      danuše | 15. 3. 2014 10:40

      TEN KDO TU TVRDÍ ŽE ROHLIKY NEJSOU DOBRE , TAK AT SI CHODI DO OBCHODU KDE SI KOUPÍ TY CO NA NĚ LIDI NAKYCHAJI TY SVÝ SOPLE CHY CHY JSEM PŘESVĚDČENÁ ŽE SE JEDNÁ O ZÁVIST ROHLIKY JSOU JEDNA BÁSEN JSOU VYNIKAJICÍ JE TO LIDI RUKAMA!!!!!!! :-) :-)) <3

    • Katka
      Katka | 5. 2. 2014 14:21

      Hruška peče levně, tak asi i tak chutnají. taky jsem zkusila a nám teda chutnaly. Jaký jsou druhý den nevím, protože se snědly hned a čerstvý. A pro ty co si chtějí ochutnat radím, vyzkoušejte a snězte je čerstvé :-* .

    • Mar.jan.ka | 5. 2. 2014 12:32

      Mě rohlíky podle tohoto receptu nechutnaly. Možná jsem někde udělala chybu, ale tyto rohlíky mají takovou "buchtovou " chuť. Prostě to není rohlík. Horký byl křupavý a jedlý, ale chuťově nic moc...Jakmile rohlíky vychladly, byly okamžitě gumové...hledala jsem všude na internetu recepty na rohlíky , ale není to ono...Myslím, že v pekárnách se pečou z hladké mouky, nedává se tam olej ani mléko...Nevím, prostě to není ono....

    • Mar.jan.ka | 5. 2. 2014 12:30

      Mě rohlíky podle tohoto receptu nechutnaly. Možná jsem někde udělala chybu, ale tyto rohlíky mají takovou "buchtovou " chuť. Prostě to není rohlík. Horký byl křupavý a jedlý, ale chuťově nic moc...Jakmile rohlíky vychladly, byly okamžitě gumové...hledala jsem všude na internetu recepty na rohlíky , ale není to ono...Myslím, že v pekárnách se pečou z hladké mouky, nedává se tam olej ani mléko...Nevím, prostě to není ono....dávám 4+

    • Romča
      Romča | 2. 2. 2014 06:43

      Rohlíky jsou výborné , těsto jsem dělala v pekárně , chutnají líp než z obchodu , provoní celý byt . Já dala místo oleje , kousek normálního másla , je to pak super chuť , jako loupáčky . Doporučuji , mě se moc povedly , celé rodině chutnaly . Hodnotím 1 :-* :-* <3 ;-)

    • Petr Janásek
      Petr Janásek | 1. 2. 2014 12:46

      Rohlíky podle Hrušky, nestojí za nic, tvrdé, škrábou v krku, typický výrobek z levného obchoďáku. Hodnotím s oběma přivřenýma očima 4+! NIC pro ty co si chtějí na jídle pochutnat.

    • Slámka
      Slámka | 1. 2. 2014 12:11

      Podařilo se,pochutnala si celá rodinka. :-\ Dávám za 2

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Slané pečení Housky a rohlíky Láďa Hruška Vegetariánské a zdravé
    Pokrmy Pečivo Z mouky/obilovin Bezmasá jídla Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Vegetariáni Posvícení Návštěva Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Droždí Hrubá sůl Kmín Mléko Olej Pivo Polohrubá mouka Sůl Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pekingské maso

    Pekingské maso

    Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

    Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

    Řecký salát po řecku

    Řecký salát po řecku

    Mleté maso s kysaným zelím

    Mleté maso s kysaným zelím

    Aprílové řezy se zakysanou smetanou

    Aprílové řezy se zakysanou smetanou

    Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

    Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

    Mramorový korpus

    Mramorový korpus

    Hlíva s hořčicí

    Hlíva s hořčicí

    Rajčatový krém z čerstvých rajčat

    Rajčatový krém z čerstvých rajčat

    Doporučujeme

    95 minut
    Hovězí sekaná Wellington

    Hovězí sekaná Wellington

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    29
    Pastýřský koláč
    Pastýřský koláč
    28
    Mimosa koktejl
    Mimosa koktejl
    26
    Závitky z hovězího masa
    Závitky z hovězího masa
    25
    Bezlepkové koláče
    Bezlepkové koláče
    23
    Jednoduchá kávová roláda
    Jednoduchá kávová roláda

    Zajímavé články

    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…

    Sledujte nás

    AHA.cz Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci!

    Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci!

    AHA.cz Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    AHA.cz Deník Aha! 20.1.2021

    Deník Aha! 20.1.2021

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Ženy.cz Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Maminka.cz Mateřská dovolená 2021: Vše, co potřebujete vědět

    Mateřská dovolená 2021: Vše, co potřebujete vědět

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Židenický fašistický puč aneb zn. Udělej si sám!

    Vladimír Mertlík: Židenický fašistický puč aneb zn. Udělej si sám!

    E15.cz Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Abecedazahrady Jak levně a rychle vyčistit stříbro

    Jak levně a rychle vyčistit stříbro

    Další doporučené recepty:

    Pivní pečivo
    Pivní pečivo
    Pivní pomazánka
    Pivní pomazánka
    Pivní preclíky, housky, rohlíky
    Pivní preclíky, housky, rohlíky
    Pivní salát
    Pivní salát
    Pivní sýr
    Pivní sýr
    Pivní sýr
    Pivní sýr
    • Recepty.cz
    • Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí