Bramboráky s masovou směsí I.

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Di

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso kýta, ramínko
    • bramboráky část brambor lze nahradit cuketou
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      ks paprika velké
    • 2
      ks rajčata velká
    • 3
      lžíce kečup - ostrý nebo sladký + pálivá paprička
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme a smícháme s vejcem a solamylem. Zeleninu podusíme na cibulce jako při přípravě leča a ochutíme kečupem. Maso osmažíme na malém množství tuku a smícháme se zeleninou.
2
Jako přílohu upečeme malé, dobře klasicky okořeněné bramboráčky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • evik
    evik |

    7. 8. 2012 10:28

    moc dobre všichni dlabali doporučuji :-) ;-)

  • Strýček Chorhce
    Strýček Chorhce |

    29. 11. 2007 18:08

    Je to opravdu dobrý doporučuju! :) Přidal jsem k vepřovému ještě kuřecí maso a chilli a vynechal rajský... všichni dlabali až se jim za ušima dělali boule.. :)))) Čau

  • IVA UŠELOVÁ
    IVA UŠELOVÁ |

    22. 4. 2007 10:12

    ZKOUŠELA JSEM TO UDĚLAT Z KUŘECÍCH PRSÍČEK A PO ORESTOVÁNÍ JSEM TO ZALILA LEČEM A KEČUPEM.JE TO RYCHLÉ A DOBRÉ