Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g těstoviny
    • sůl
    • 250
      g cherry rajčátka
    • 2
      ks červená paprika
    • 100
      g olivy s papričkou nebo jiné
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce gyros koření
    • 1
      ks zakysaná smetana (200g)
    • 2
      ks vejce
    • máslo na vymazání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na skus, pak scedíme.
2
Rajčátka, papriku, česnek i olivy pokrájíme, smícháme s těstovinami, ochutíme kořením a dáme buď do vymazané zapékací mísy nebo do jednoporcových mističek. Vejce rozšleháme, smícháme se smetanou a směsí přelijeme těstoviny. Dáme zapéct do předehřáté trouby dokud smetanovo-vaječná směs neztuhne. Podáváme ihned, výborné jsou i vychladlé.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anina
    Anina |

    2. 6. 2015 08:46

    Rychlá a výborná večeře, děkuju

  • Radka
    Radka |

    10. 7. 2014 15:19

    Dobrý den. Zbyly mi kolínka od včerejšího oběda, tak jsem to zkusila. Jen tak o něco víc co pro sebe, protože přítel o zeleninové pokrmy nijak zvlášť nestojí. A vida, málem mi to snědl, uličník jeden!

  • Eva
    Eva |

    25. 5. 2013 19:56

    testoviny na tento zpusob byly opravdu vyborne. mela jsem je s kuretem. misto rajcat jsem pridala protlak. vyberne jsou v tom prave ty olivy a chuti dodava i cesnek. ja davala jen 1 strouzek, ale myslim, ze 3 by byvaly lepsi.

  • henessi
    henessi |

    28. 9. 2012 12:05

    Vyborny obedik :-).

  • Julie Vodičková
    Julie Vodičková |

    20. 8. 2012 13:46

    Protože všem chutnaly a bez masa se většinou obejdu jen já, můžu je dělat i nadále. Děkuji za dobrý recept.

  • Tera
    Tera |

    29. 3. 2012 14:52

    Dnes jsem zkoušela a mohu jen doporučit...Zelenina tomu dodává super chutˇ a olivy jsou skvěle výrazné..Ještě jsem přidala na drobno nakrájenou vysočinu.Po upečení posypáno mozarelou VÝBORNÉÉ... ;-)

  • Rejholcová Dagmar
    Rejholcová Dagmar |

    22. 3. 2012 14:02

    Doporučuji zkusit, je to výborná varianta zapékaných těstovin s neotřelou chutí.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: