Africké kuře II.

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 2
      dl olivový olej
    • 3
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžička černé koření celé
    • 2
      lžička sůl
    • 3
      dl pivo světlé
    • 5
      ks bobkový list
    • 150
      g mrkev
    • 150
      g brambory nové
    • 2
      lžíce petrželová nať
    • 100
      g žampiony
    • 100
      g fazolové lusky
    • 100
      g žlutý meloun
    • mletá paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce kuřete opečeme na oleji. Pak je vyndáme na talíř a do pánve s výpekem přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, česnek a restujeme. Maso vložíme zpět do pánve, přidáme celý pepř, osolíme a podlijeme pivem. Přidáme bobkový list, mrkev nakrájenou na větší kousky, brambory na měsíčky, petrželku a dusíme.
2
Později přidáme na větší kusy nakrájené žampióny, žlutý meloun a fazolové lusky. Dusíme doměkka. Hotové posypeme mletou červenou paprikou a nasekanou petrželkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janaso
    Janaso |

    15. 4. 2011 20:31

    Přijatelná změna, celkem nám chutnalo.

Další doporučené recepty: