Zapékaný vaječný džuveč z kuřat

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme společně s cibulkou, nakrájenou nadrobno. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vývarem z kostí, osolíme a dusíme do měkka.
2
Jednotlivé porce hotového pokrmu klademe do ohnivzdorných misek, zalijeme kyselým osoleným mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce a zapečeme.
3
Pokrm podáváme v miskách, ve kterých se zapékal. Vhodnou přílohou je bílý chléb.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: