Bublanina

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks vejce
    • 0,8
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,5
      hrnek cukr krupice
    • 1
      hrnek ořechy Nasekaný
    • 500
      g ovoce Čerstvé ovoce podle vlastního výběru

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého vmícháme moučkový cukr, přímícháme žloutky a nakonec zlechka vmícháme mouku.
2
Těsto rozetřeme na vymazaný, hrubou moukou vysypaný plech, posypeme pískovým cukrem, rozložime umyté adkapané ovoce a posypeme nasekanými ořechy.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Honza s londyna
    Honza s londyna |

    7. 8. 2013 15:45

    Tak supper 20 minut ale fact supper

  • Honza s londyna
    Honza s londyna |

    7. 8. 2013 15:26

    Kolik minut? Se to pece vubec??

  • Honza s londyna
    Honza s londyna |

    7. 8. 2013 15:25

    Tak s kousim a uvidim jak to dopadne ridil sem se poodle receptu hmmm tak uvidime :-D :-D :-D O:-)

  • katka
    katka |

    20. 4. 2013 15:38

    :DDDDD

  • kritik
    kritik |

    10. 8. 2012 22:07

    v receptu chybí olej nebo margarin s trochou mléka, suché, práší se mi z huby.. :-$

  • kuchticka Peta
    kuchticka Peta |

    5. 10. 2011 13:41

    snadna priprava,malo ingredienci,coz je pro kazdeho vzhovujici...cekam jen na vysledek...tak vsem dobrou chut ;-) 8-)

  • Eva1
    Eva1 |

    25. 6. 2011 15:02

    Bublanina je trochu suchá, ale chuťově dobrá. Možná jak ovoce pustí šťávu, tak zvhlne, ale do té doby asi nebude :-[ :-[ :-\

  • Eva Tranová
    Eva Tranová |

    3. 1. 2009 14:54

    prosimvás jak dlouho se to peče?a má to být tak tekuté?

  • v
    v |

    26. 3. 2008 18:12

    pičusové

  • JANIČKA
    JANIČKA |

    26. 3. 2008 18:12

    Bublaninka je výborná,ale měla takový háček..Polili jsme si to ještě želatinou a já jsem tam dala do té želatiny sůl místo cukru!!!Takže si potom pejsci pochutnali

  • JANIČKA N
    JANIČKA N |

    26. 3. 2008 18:07

    BUBLANINKA JE VÝBORÁ,AŽ NA TO ŽE JSME SI TO JEŠTĚ ZALILI ŽELATINOU A DALI JSME DO NÍ SŮL MÍSTO CUKRU.TAKŽE JSI PEJSEK POCHUTNAL

  • Michael Kremláček
    Michael Kremláček |

    30. 1. 2008 06:09

    Tak zitra zkusim jak bude bublanina chutnat v Americe a doufam, ze tady sezenu vsechny ingredience :))

  • gabina taušová
    gabina taušová |

    13. 5. 2007 13:27

    Tak nám se ta bublanian povedla :) a byla dobra, ale hnedka pryč:)....tak to má bejt ...tak dobrou chuť:)

  • XXX
    XXX |

    25. 7. 2006 11:32

    Dnes ji chci pect, tak uvidíme jak to dopadne.

  • drahoslava vimrova
    drahoslava vimrova |

    29. 6. 2006 17:54

    dnes jsem ji pekla ,a není vubec sucha,je velmi dobrá.

  • Dana M.
    Dana M. |

    12. 4. 2005 07:37

    To musí být opravdu strašně suché. Já dávám do bublaniny asi jen 4 vejce - žloutky nejprve utřu s cukrem do pěny, pak přidám mouku, prášek do pečiva, asi 1/2 sklenky oleje a 1/2 sklenky mléka (může být i voda). Nakonec zlehka vmíchám sníh z bílků, naliju na plech, pokladu ovocem a upeču. Je to dobré obzvlášť s nějakým ostřejším ovocem - jahody, višně, rybíz, angrešt ...

  • noewi
    noewi |

    11. 4. 2005 16:44

    No nic moc :-(

  • zoufaly lubor
    zoufaly lubor |

    22. 1. 2005 20:25

    je to dobre v kombinaci s ostruzinovym dzemem

  • Anonym
    Anonym |

    4. 12. 2004 11:54

    Není to špatné, ale dosti suché.