Záhorácké maso

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jakartai

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a posypeme vegetou. Prudce opečeme na pánvi z obou stran.
2
Vyjmeme a vložíme na plech pokapaný olejem. Každý plátek potřeme hořčicí a poklademe na něj plátek anglické slaniny, na ni dáme nahrubo nakrájenou cibuli a pórek. Na tuto směs navršíme kopeček zakysané smetany a na to vše nastrouháme sýr a dáme zapéct do trouby.
3
Lepší je kotlety pokládat kousek od sebe, aby se nezpekly dohromady.
4
Jako příloha jsou vhodné brambory, hranolky.

Komentáře k receptu

  • Martin
    Martin |

    19. 2. 2007 20:43

    Bylo to moc dobré,akorát jsem použil kuřecí maso a směs plnotučné a Dijonské hořčice. Vše jsem dal podle receptu zapéct,ale ne na plech,ale do zapék.misky. Nebylo to sice asi tak vypečené,ale zas bylo dost krémové šťávičky k bramůrkům:)

Abecední seznam: