• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Zabíjačkové zelí
    Napište svůj komentář k receptu

    Zabíjačkové zelí

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 2
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Zabíjačkové zelí
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • kysané zelí
      • paprika - sladká
      • sůl
      • vepřové maso bůček, plec, nebo kýta podle toho, jak kdo rád, já kýta
      • cibule v poměru 1:1:1
      • olej sádlo
      • česnek hodně moc

    Postup přípravy receptu

    1
    Na kostky (3x3 cm) pokrájené maso osmahneme na tuku, vyjmeme, osmahneme pokrájenou cibuli (nemusí být úplně nadrobno), poprášíme paprikou, vložíme maso, osolíme, přidáme zelí (pro pohodlnější konzumaci můžeme překrájet na kratší kousky) dobře promícháme přiklopíme a vložíme do trouby. Chvíli pečeme přikryté později odkryté, občas mícháme.
    2
    Asi 5 minut před koncem obohatíme o obrovské množtví lisovaného česneku, opět velmi důkladně promícháme a necháme dojít. Expedujeme na chlebu, nebo s chlebem nebo jen tak. Inspirováno Prima vařečkou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Zabijačkové palačinky

    Zabijačkové palačinky

    Zabijačkové bramborové knedlíky

    Zabijačkové bramborové knedlíky

    Zabijačkové řízky v chlebové strouhance

    Zabijačkové řízky v chlebové…

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Dagmar Zvolánková
      Dagmar Zvolánková | 20. 5. 2008 10:07

      Nikdy jsem to podlévat nepotřebovala, zelí, cibule a maso pustily vždy dost šťávy, ovšem po přečtení vašeho dotazu jsem to málem připálila. Takže podlévat dle potřeby, ale neutopit.

    • Věra
      Věra | 9. 4. 2008 19:00

      Zabijačkové zelí při pečení nepodléváme? V popisu se autorka o podlívání nezmíňuje.Mám strach, aby se jídlo nepřipálilo.

    • Věra z Dc
      Věra z Dc | 9. 4. 2008 12:08

      Již se těším, až budu expedovat na chlebu :-)))

    • Anonym
      Anonym | 8. 4. 2008 11:28

      Výborné!

    • Jana P.
      Jana P. | 28. 3. 2008 08:10

      Včera jsem tvořila z plecka, VYNIKAJÍCÍ!!!!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
    Maso Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kysané zelí Olej Paprika - sladká Sůl Vepřové maso
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Malínský špaček od sestry Ireny

    Malínský špaček od sestry Ireny

    Vejce na maďarský způsob

    Vejce na maďarský způsob

    Polévka z vepřových kostí s haluškami

    Polévka z vepřových kostí s haluškami

    Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

    Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

    Kokosovo-medová roláda

    Kokosovo-medová roláda

    Batátové bramboráky

    Batátové bramboráky

    Jednoduchá lososová pomazánka

    Jednoduchá lososová pomazánka

    Chřestová polévka

    Chřestová polévka

    Smaženka s restovanou zeleninou

    Smaženka s restovanou zeleninou

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    46
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    36
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    35
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    31
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    30
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    AHA.cz Liškova bývalka změnila vzhled: Boková k nepoznání!

    Liškova bývalka změnila vzhled: Boková k nepoznání!

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz Jak poznáte, zda je to láska, nebo chtíč? Tyto pocity vám napoví, že chcete jen sex

    Jak poznáte, zda je to láska, nebo chtíč? Tyto pocity vám napoví, že chcete jen sex

    Dáma.cz Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Maminka.cz Představy vs. realita. Vánoční fotky dětí, které se tak úplně nepovedly

    Představy vs. realita. Vánoční fotky dětí, které se tak úplně nepovedly

    Reflex.cz Minářovo hnutí se vyčerpalo: Zaplnili Letnou, volební šance se rozplývají

    Minářovo hnutí se vyčerpalo: Zaplnili Letnou, volební šance se rozplývají

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    • Recepty.cz
    • Zabíjačkové zelí
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí